IZVIRNO SPOROČILO: punsha
Pozdravljene punce,
nisem brala za nazaj, ker nisem nič za računalnikom. Tudi kaj več bom napisala naslednjič... Sedajle bi vas pa prosila za kakšen nasvet. Jaz imam tako krizo
. Samo jokala bi, tako je grozno. Do včeraj je bilo vse super, jaz najbolj srečen človek pod soncem. Nato pa se je zvečer začelo. Kar naenkrat ni bilo več mleka. izginil je, prsi so postale čisto mehke. Ponoči nisem nič spala, samo z mlekom sem se ukvarjala in pristavljala malega. Pravijo da večje kot je povpraševanje, več je mleka. Pa ne deluje. Prej sem si ga načrpala za 3 obroke (malega dojim in mu dodajam mleko po flaški, da se ne utrudi preveč z dojenjem, ker je nedonošenček), sedaj pa prikaplja le par kapljic. Tako sem žalostna. Zakaj pride do tega? Oh ko bi bilo samo to. Mali ima vnet uček, prej je bruhal v loku... Sploh ne vem kaj naj. Ima katera kak nasvet?
punsha, samo mirno...
nadaljuj s pristavljanjem, tudi on naj malo sesa, pač po svojih zmožnostih.... ker s črpalko ne moreš narediti takega zauga, kot ga lahko naredi Enej...
pij veliko tekočine, ta pripomore k nastajanju mleka...
pa jej polento, spij kakšno brezalkoholno pivo, k nastajanju mleka pomaga tudi nek sezamov napitek....
samo obupat ne, boš videla, da bo šlo...
pa pokliči kakšno svetovalko za dojenje.... ti bodo dale kup koristnih nasvetov, zlate ženske so to...
aja, za vneto očko, špricni par kapljic tvojega mleka not, bo bolje, zagotvoo....
pa če bruha v loku, potem vsaj veš, da dovolj poje... lahko da je bil smao preveč sit...
< Sporočilo je popravil zvesta -- 5.1.2010 11:38:15 >