Ninček1 - evo, pa si tudi ti dobila voziček, ane? Je fajn ... to je kar tak pomemben nakup, čeprav je pa res, da ga takoj po rojstvu še ne rabiš ...
Zakaj pa ga ne bi rabil? Mi smo z obema otrokoma takoj šli ven, že po 1 tednu, pa čeprav sprva le po kakih 15 minut bolj okoli hiše.
punce dejte mi neki povedat...z mojim se prepirava (ne hudo user posted image ) glede lupinice..ali jo otrok rabi ali ne...on pravi da je to samo za v avto in da se v tem user posted image ne vozi v vozičku, da mora otrok tako ali tako ležati in ne biti v polsedečem položaju
Se popolnoma strinjam s tvojim, jaz nisem mojih nikoli vozila v lupinici montirani na vozičku. Glede na to, da se "prepirata" glede tega, ker iščeta voziček, ki se lahko namontira lupinica gor, potem dam jaz tu prav njemu. Sej res, da bi mogoče prišel prav glih za skočit v trgovino, ampak je vseeno lažje, če daš lupinico kar na nakupovalni voziček, ker imaš pol še prostor za kaj nabasat. Ni glih fajn kar z vozičkom v trgovino pa pol pod vozek basat stvari, te lahko še obtožijo, da kradeš, 2 vozkov pa itak ne moreš furat. Pa res ne priporočajo vozit dojenčkov v lupinici preveč časa, sej v avtu je nujno in če imaš dolgo pot se pač temu ne moreš izognit, imaš pač daljše postanke, ampak za sprehode pa je vseeno boljš, da je otrok komot. Moje mnenje. Drugače pa sem doma na obali in vidim ogromno vikendašev, pa skor vsi dojenčke prevažajo v lupincah - meni je grdo, ker verjetno izkoristijo cel dan za sončka lovit, meni se pa otročki smilijo.
Jada82 - če mulčk še ful brca, verjetno še ne boš rodila. Baje naj bi se kake 2 dni pred porodom fejst umirili - pa se ne spomnem več, kako je blo

. Ma nič se ti še ne mudi, ti kr gnezdi še malo, itak nisi še na vrsti
strije - ne vem, če mam kako novo, sem jih ful pridelala v 1. nosečnosti, ama povsod (prsi, spodnji del trebuha, notranja stran stegen), me je pa takrat napihnilo za 28 kg. V drugi nič, zdej se mi tudi ne zdi, da je še kaka nova. Pa sem se ful mazala (zdej skoraj nič), ampak očitno nimam dovolj elastične kože. Te pa lahko potolažim, da teh, ki sem jih pridelala pred 4 leti skoraj ni videt (se potem zelo posvetlijo), tako, da ni tko grozno hudo.
čaji za dojenje - jaz sem jih pila, dokler sem dojila, ker so mi bli dobri, ampak ne vem, če glih povzročajo nastajanje mleka. po moje je bolj tko, da te malo pomirijo, če piješ tople, pa da ne piješ glih samo vode. Mi je pa pomagalo pivo parkrat - se zgleda po par požirkih res tako sprostiš, da ti joške napihne v baloooooone
kora33 - pestke!
Tak da veste pri meni hitri odhod ne pride v poštev, nimam dovoljenja. Tak da tud druge iz solidarnosti do mene počakte na februar, da ne bom nazadnje sama in edina februarka.
Jaz te ne mislim zapustit, sem še v polnem pogonu, že 3. dan v službi, čeprav kao koristim dopust. Direkor je danes obljubu 1 veliko čokolado

. Če mam za zbirat res ne bi pred februarjem, se mi ne mudi tolk.
zvesta - držimo pesti, pa upam, da so se zmotli. Mene so tko grozno prestrašli pred 1. porodom, otrok je skoz normalno napredoval, mogu bi met okoli 3 kg, pol pa v porodnišnici, ko so me sprejeli namerijo 1800-1900g. In to spet in spet, ene 40 minut so merli pa merli. Jaz sem skor sama vase zlezla, tolk me je blo strah, kaj da to je. Na koncu čez 12 ur rodim mulca z 3.400g pa 53cm. Noben velikan, ampak daleč od zahirančka. V glavnem drži se, pa poročaj, da ne bomo preveč v skrbeh