gapi, ti kar pojdi še na pregled k svoji G, boš videla, da bo tam vse ok...tale Cerar pa...no comment, znajo biti zdravniki včasih tako nesramni, da sem jaz že parkrat rekla, da bom šla napisat v knjigo pritožb, potem si pa premislim, kao, saj imajo tudi zdr. pravico imaeti slab dan...kaj pa vem, malo olike mu pa ne bi škodilo...držim pesti za jutri
bmwjka, upam, da se izcedek ne ponovi in da je vse ok
Jaz sem pa jezna na svojega gospoda moža, ker on je takooo zmatran, ko pride iz službe in ko pride domov, bi si kakšno urco odpočil in to je potem glih do takrat, ko gre mali spat, ker meni itak ni panike, saj ne morem bit zmatrana, ker sem doma
uh, sem jezna. Sicer ima samo občasno take popadke in trenutno ima v službi ful dela, ker je napredoval in je to potegnilo s sabo nove obveznosti, ampak jaz sem pa tudi že 3 tedne notri in doma, pa imava zgleda oba dost vsega, pa pride hitro do kratkega stika...saj bo boljše, samo malo sem se morala skašljat
upam, da niste jezneuh, se
že boljše počutim
valentinčica, zgleda, da smo Dolenjke res bolj nagnjene k zamujanju...jaz sem bila prvič tudi prepričana, da bom rodila prej, pol so mi pa 5 dni čez rok s tabletko sprožili porod in se nisem rabila nič s popadki kje sredi noči ukvarjat
Sva šla z dragim še en avto kupovat, torbo za P sem sicer imela sabo, ampak sem jo pustila v drugem avtu, sproti sva šla na pregled z UZ-jem, tam pa panika, na oddelek, tabletka ob 13h, popadki na 5 minut ob 15h, ob 17h v porodno in ob 19h sem rodila...samo dvomim, da bo šlo tokrat tako na hitro. Sicer spet mislim, da bom prej rodila, ampak po izkušnji od prvič se zna spet zavlečt, zato pa še nekako odlašam z gnezdenjem, ker imam itak še čaaaasa