Jaz pa zdaj že drugo noč full slabo spim. Tam okrog treh se zbudim, pa se premetavam, pa nič mi ne paše. Včeraj sem celo šla v dnevno na kavč spat, tako da sem mela hrbet podprt, pa sem se skoraj ugreznila v te naše blazine, ampak spala sem pa kot dojenček do devetih potem;)) Danes sem naredla isto, pa ni nič pomagalo. Pa ne spim čez dan, pa skoz neki delam, pa včeraj me celo popoldne ni blo doma in sem prišla šele ob 10 zvečer. Pa še vedno...
Jaz sem bila včeraj na obisku pri eni zelo dobri prijateljici (povabljena seveda), ki ima doma starega malega 4 dni. Jaz vam ne znam povedat kako je lep. Laske ma take, da se jaz lahko skrijem, kožo full lepo, tud enega mozolčka nima, edino praska se, ker ima nohteke. Aja pa prste na rokah in nogah ima 3 kilometerske, ziher bo klavir igral;))).
Pa sva se z mojim hotla poslovit čez kake pol ure, da ne bi bila predolga, pa je rekla, da naj ostaneva, da ji je dolgčas, ker je sama, njen pa v šoli. No pa sva ostala, jaz sem nam večerjo naredla, pa pol še kavo skuhala. Tako da sva nazadnje šla domov ob 21h. Vmes sta se podojila in se mali full krega na dojki. Kr noče zagrabit, al pa zagrabi pa 2x potegne pa pol spet kreganje. Imata pravo malo proceduro;)
Sem ji rekla, da naj si mal na netu poišče kako naj ublaži napetost dojke, tako da bo mali lažje prijel. Pomoje je to problem, da ima prepolne, bradavica niti nima prave oblike in dokler malo ne steče ven, mali ne more prijet. Saj potem je ok. Pol se prisesa in je kakih 15 minut prav priden. Ne vem no. Jaz sem si full prebrala, pa me je zdaj bolj strah dojenja kot poroda. Upam, da bo naša pupa pridno pila:)
Ok grem mal delat, da ne bom spet poslušala, da sem cel dan doma pa ni nič narejeno:))) Sicer se na take komentarje sam nasmehnem, pa rečem, da kako šele bo ko bo mala tukaj, ko res ne bom delala nič;)))
Papa