IZVIRNO SPOROČILO: flower
spalnica-temno rdeča
otroška-2 steni rumeni, 2 modri
kuhinja-1 stena živo oranžna, 3 rumene
dnevna-svetlo modra
Pri pohištvu mi naraven les ni všeč, ampak temnejše, morda v komnbinaciji z belo. Všeč mi je steklo. Na splošno ta moderen slog. Kuhinjo imam oranžno v kombinaciji s sivo. Zanimivo, modre kuhinje še nisem videla in si je niti predstavljati ne znam.
Meni je izredno všeč pohištvo v barvi češnje ... jedilnico, dnevno & prehod iz jedilnice v kuhinjo imava v tej barvi. Je topla & mi osebno zelo sede (moj se pa tud ne pritožuje). Sem si na to barvo preštrihala tudi računalniško mizico & na ventilator na luči sva nalepila take "tapete" v barvi češnje, da se ujema. Kuhinja je pa potem v kontrastu - v hladnih, sivkastih tonih.
Anjina sobica je marelična, spalnica: 1 stena smrkec modra (oz. malo bolj rahlo modra), ostale bele, kopalnica bež-sivkasta (totalno neobčutljiva, vredna ZLATA!).
Če bi opremljala/štrihala na novo, bi izbrala ... kaj vem, kaj ... se bova zdaj na morju mal zmišljevala.
flower, daj kakšno slikco temno rdeče spalnice. Me zanima, kako izgleda. Kakšno imata pa potem pohištvo zraven? Svetlo?