IZVIRNO SPOROČILO: flower
Midva sva pa smučala.
Super je blo.
Kam sta jo mahnila? Je blo dosti folka? Kaj pa razmere? Jaz se ravno sprašujem, kako bo, ko bo Anja hotla
smučat - ker jaz sem čist žblj za to panogo. Res, sem samo za na Kekec progo in to je to. Moj šiba pa k sneta sekira ... očitno bo nekaj dni z mano, potem bosta pa z atijem nadaljevala

Si ne predstavljam čist. Tud jaz nimam prav nobene želje po tem, da bi se naučila - me od nikoli ni vleklo skijanje, sem zmeraj raje
drsala ... to pa non-stop, cele dneve ... ali pa kakšno zabavno sankanje - wiiii, kolk smo se narežal vedno ... do solz ... al pa spuščanje z
gumami ali vrečami, napolnjenimi s povštri ipd. - kolk pa tisto leti ... marička, sploh ne vem, če bi bla še za take hece

Z mojim sva to nekoč ful prakticirala. Nora študentska leta, ej.
Danes sva tud z malo spet dali v uporabo
sanke - še kar grejo, čeprav imajo že častitljivih ne-bomo-povedal-kolk let ... sem pa ugotovila, da bomo mogli stolček kupit, ker je rahlo težko koordinirat otroka, da ti ne pade dol, pa smer držat & se pri tem NE prevrnit. Razmere so ble sicer 100 x boljše kot prejšnji vikend, ko se je udiralo - zdaj pa vse zmrznjeno ... gasa do pasa ...
Ekola, nekaj utrinkov z današnje
uživancije: