IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
a vete na kaj sm se pa jst zdele spomnila... na družinski dvoboj! kak smo ble fajne in kako sm ose borile! milijonkrat bolše smo ble od Gikovcev...
to pa je res bla ena sama kuhna!
ampak mele smo se nepozabno!

za nas. Meni še sedaj sem ter tja kdo omeni, kolk smo bile face takrat.
vrtec: ma, nič ne bom šla dalje, sta danes spet nekaj pikrega spustile tamali. Če pa ne bosta nehali, bom pa naredila štalo, kozi.
vrtec in ugrizi: ja, jaz vedno omenim in kar malce zatežim, če se to ponavlja.
Prejle je Staš s svinčnikom porisal ekran, se nam zdaj črte poznajo, ker je uspel globinske raze narediti. Upam, da to ni prehudo za oči?! Sta se pa punci metali, judo prijemi ipd., tamal pa ju je oponašal, kolk so bli kjut. So se nama kar solze spustile. Norel, skakal...ni da ni. Je imel p aže zjutraj v avtu izpad joka, 15 minut - sem ga kar po roki tresknila, seveda brez uspeha. Prejle popoldne pa spet enkrat, prav histerija. Ga je mož čez plenico, brez haska. Tik pred spanjem pa spet in smo ga samo pošibali na prvi peron za spanje. Prav kazal je na posteljo.

Sicer še meče dudi iz postelje, ampak menda bo mrknil. Upam vsaj. Me čokolada čaka.
Kako da sem danes doma??? Gospoda na RTV so se spet odločili, da prevajanje dnevnika do nadaljnega odpade. In to v enem mesecu že druga odpoved. Baje sedaj samo začasna. ŽBNLJ, bruh
Danes sem menda prvič po sedmih letih na uč, brez da jih ona poskusi obuti, kupila Sari skibucke v Massu. Začuda so ji prav in všeč.