IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Metuljček - pa saj če tako gledaš, se je Anja zelo dolgo v vrtcu držala brez viroze
I know ... glih zato je pa še bolj boleče in grozno
But we'll survive.
O,
glugluglu, izgubljena duša, kje si? Berem, da imate pestro pri hiši. Zdaj pa konec z boleznimi, a prav.
Uživajte na Miklavžu danes ... hi, hi, je mal dvoumno napisano tole, a ne?
smrekica, ej, ne boste verjele, kaj sem pa jaz naredila - kar tako (= okrašeno) sem si pospravila na podstrešje, hopla rjuho čez, da se ne praši & zdaj all I have to do je, da zmigam svoje nožice in jo grem iskat, pa bo postavljena in a sec. Gor sem odnesla tudi smrekico naših dveh, tako da bomo to pa res hitro imel postavljeno, ja. Glede ostalega
okraševanja - to bom pa kmalu uštimala ... samo občutek imam, da bodo okraski letos en majčken višje kot sicer, sicer bo imela Anja čist too much dela s prestavljanjem in urejanjem po njenem okusu
Opa,
džanika, not bad, not bad at all. Jaz pa še premišljujem, kaj bova z možekom letos ušpičila, kar se čestitk tiče. Nekaj idej že imam, samo mi ni zaenkrat nobena tko oh in sploh, da bi rekla: "Let's go for it." ... not yet ...
Zdaj pa letim ... moram sfiniširat
recenzijo delovnega zvezka za angleščino za 9. r. Sem bla prepričana, da mi bo uspelo že čez dan, ampak se nisem mogla odtrgat od male princeske. Sva se crkljali in izkoristili vsako minutko, ko je bila pokonci.