cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: December 2009 IVF/ICSI

clock-img

31.12.2009, 14:42

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Pikovitek!!!! Tooooo, juhej, juhej!!user posted image  user posted image user posted image Čestitam in vse lepo za naprej!user posted image
Srečno in prijazno leto vam voščim!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

31.12.2009, 15:07

clock-img

Bumo

pencil-img

612

Borke drage, želim vam močan in trden plusek ali dva. Da greste čimprej na forum IVF nosečke in, da se nam pridružite hitro,hitro.....
še v letu 2010 na forumu mamic z IVF malcki!!!!! SREČNO!!!!!

clock-img

31.12.2009, 15:30

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

lubice moje, vsaki posebej in vsem skupaj želim velik user posted image po možnosti pred postopkom, in prazen objemčkometer vsak mesec! pa velik sreče, zdravja in veselja v 2010 user posted image user posted image user posted image

pa še neki za učke (sam letnice ne gledat user posted image )

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.12.2009, 15:52

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Rojena77 - čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

clock-img

31.12.2009, 16:30

clock-img

diana79

pencil-img

323

ŽELIM VSEM SREČNo IN ZDRAVo NOVO LETO!po dolgem času celo midva greva nekam silvesterovat,samo prej še moram moje kravice pošlihtati,še zadjnič v tem letu!lepo se imejte kjerkoli že boste!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

clock-img

31.12.2009, 16:34

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Etole, na vas moje prav posebne borke ne smem in nočem pozabit. No, od kar nam je uspelo vas bolj na eno uč spremljam in skoraj nič ne napišem - vseeno pa srčno navijam za prav vsako izmed vas.

V novem letu iz srca želim da vam bo zjutraj, opoldne in zvečer slabo, da boste stalno lačne, da vas bo bolel križ, da boste stalno imele poln mehur, da vam bo nagajal spomin, rastel trebuh in v trebušku vladal majčken navihanček / navihanka*, ki vas počasti s svojo prisotnostjo in vam polepša življenje.
*seveda jih je lahko tudi več user posted image user posted image

user posted image

clock-img

31.12.2009, 16:47

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Pikovitka, četitam za srčka. user posted image user posted image user posted image

Rojena77 super za tako lepo beto. user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.12.2009, 16:48

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Drage moje, ob koncu starega leta vam želim, da bi bilo za vse vas leto 2010 plodno, da bi prineslo čimveč user posted image  user posted image . Naj bo 2010 srečno leto, naj se vam zgodijo le dobre stvari, predvsem pa naj bo to nepozabno leto za prav vsako izmed vas.

clock-img

31.12.2009, 17:14

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Lep pozdrav bejbe.....

naj vam še jaz zaželim vse najlepše, predvsem zdravja in sreče ter naj vam začnejo rasti trebuhi...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

31.12.2009, 17:34

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Naj se v Novem letu, ki je pred vrati izpolnijo sanje - velike, male in tiste čisto vsakdanje!!!!

Pa smo 4!!!

clock-img

31.12.2009, 17:45

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

pa še jest:
vsem skupaj želim, da bi v letu 2010 bile pogumne, srčne, dobrovoljne,vesele in prav svaki od nas želim, da bi v naslednjem letu zagledala ta tako težko pričakovani user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tassi1 -- 31.12.2009 17:54:04 >

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

01.01.2010, 00:38

clock-img

mismis

pencil-img

10486

miška73, ti naš sonček, za tvoj birthday ti želimo (mi trije s kužonom) veliko sreče in zdravja, pa da bi se kdaj še skup dobili in seveda se ga tudi napili user posted image user posted image user posted image  lepo praznuj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

01.01.2010, 00:48

clock-img

mismis

pencil-img

10486

srečnega pa zdravega vsem, pa da jutrišnji maček ne bi bil tiger user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

01.01.2010, 08:20

clock-img

loremi

pencil-img

2184

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
miška73, ti naš sonček, za tvoj birthday ti želimo (mi trije s kužonom) veliko sreče in zdravja, pa da bi se kdaj še skup dobili in seveda se ga tudi napili user posted image user posted image user posted image  lepo praznuj

Se pridružujem, vseeeeee najboljše!!!
user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem