writing-img

RE: Mariborčanke VII.del

clock-img

13.12.2009, 08:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.12.2009, 08:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi smo pa super spali, edino premalo...user posted image . Ma saj bom že malo nadomestila po kosilu.

Pri nas pa sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.12.2009 8:39:15 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.12.2009, 09:10

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Spali smo vredu do pol7, pol bli do 8-ih gor pol pa smo spet spali bobre pol ure. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

13.12.2009, 09:11

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Pri nas pa sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas tudi. Buuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2009, 10:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutrouser posted image

Mi smo kar lepo spali...edino A ga je s smrčanjem biksala,tak da sem več ali manj pohajkovala naokoliuser posted image .........

So me pustili do 9.30 spat,medtem je dragi skuhal kafe,otroke čuval,mi zajtrk naredil......

Pri nas tud sneži.....lepo za videt,vendar ne maram zime in vse kar je z njo povezano.Mi misli uhajajo k ......

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.12.2009, 11:17

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa kuham na veliko,pa v štacuno sem šla malo prej,Lea mi pomaga zreske panirat.Juho že imam nareto,maso za diplomatski krompir tudi,tak,da samo še solato naredim,pa zelenjavo skuham,ostalo pa bo friteza pekla namesto mene.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2009, 11:21

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jaz sem tudi za danes naredila vse kaj sem misla, zdaj pa čakam da mi kosilo skuhajo do konca in mi postrežejo z njim. user posted image

clock-img

13.12.2009, 11:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz pa delam ničuser posted image ....
prej sem edino pospravla,pa umila tla.....pa perem še..pol samo obesim.To pa je tudi vse....kuhat tak ne rabim....bo tašča namesto meneuser posted image

Grem sedaj pod tuš...uživat v vreli vodiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.12.2009, 12:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi smo tudi že celi dopoldan pridni. Je mož doma in mi je pomagal, da sva vse zavese oprala in obesila. Jaz sem vse pode gor pobrisala. Delala sva okraske in Jan tudi...user posted image . Kuham vmes, juho je Jan že jedel zdaj pa še špagete z mletim mesom pa spat.

Midva pa imava piščančje zrezke zavite v hamburško slanino in prelito z bešamel omako in gorgonzolo, rizi-bizi in solato s krompirjem aja pa seveda juho.

Pol pa vsi počivat ko se napokamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

13.12.2009, 13:01

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi pa smo se ravno kar napokali,ko nori-mnjami,je blo dobro.user posted image Zdaj pa ajat,Maks in Saš sta že v krtovi deželi,mi2 z mojim pa takoj zadaj.Lea pa ne vem,če bo šla kaj počivat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2009, 13:52

clock-img

vitabella

pencil-img

759

čao babike kao????? meni je tk fajn ko sneži!!!!!!!!!!!!!!! v bistvu uživam v vsakem letnem času, ko mali otrok srm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem mi je fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gre jutri kera v mesto in bo dopoldne v okolici mullerja?

p.s. matcar, kaj bi mi ti kot darilo na country life-u lahko poslala mašin za kečap al pa kak drug mašin? madonca, zdaj že ta forum zlorabljam za fehtanje user posted image user posted image

clock-img

13.12.2009, 17:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Eto...mi smo s kosila..se najedla ko volk...
Smo imeli za kosilo govejo juho,pa pikato zrezke,pa rebrce,pa riž,pa zeljno solato s fižolo in francosko,pa navrh še sladoled in eno pecivo je spekla za mene podobno jabolčni piti,vendar dost  bolj izi in boljše.....njamsiuser posted image

Zdaj pa grem oz ne grem nič delatuser posted image

clock-img

13.12.2009, 17:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čer user posted image

clock-img

13.12.2009, 19:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čer...user posted image

clock-img

13.12.2009, 20:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Halo Saraya kako? 

clock-img

13.12.2009, 20:16

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

čao babike kao????? meni je tk fajn ko sneži!!!!!!!!!!!!!!! v bistvu uživam v vsakem letnem času, ko mali otrok srm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem mi je fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gre jutri kera v mesto in bo dopoldne v okolici mullerja?

p.s. matcar, kaj bi mi ti kot darilo na country life-u lahko poslala mašin za kečap al pa kak drug mašin? madonca, zdaj že ta forum zlorabljam za fehtanje user posted image user posted image

Čao! Bom ti poslala,ni panike.V Mullerja pa grem kr v A ju3,tak da tu ne bom nič hodla.Kaj pa rabiš?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2009, 20:17

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2009, 20:25

clock-img

vitabella

pencil-img

759

čer!

ma ne, po plenice grem, pa sem mislila, če bi bla kera slučajno tam, gremo na kavico. ma ni panike. matcar a ti v avstrijo hodiš v M.? je bolje ali ceneje? kam pa hodiš?

clock-img

13.12.2009, 20:25

clock-img

vitabella

pencil-img

759

eh ziher zaj ni nobene gor .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2009, 20:26

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

greš sama v A. al z laužeki? 

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

eh ziher zaj ni nobene gor .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak te ne user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

vitabella midve z Lijo bova jutri verjetno šle v mesto, ker greva v Cicibana nekaj pogledat user posted image
Kdaj pa boš v mestu?

clock-img

13.12.2009, 20:27

clock-img

vitabella

pencil-img

759

aja matcar pa hvala za darilca, jaz sem čist v igrco padla, tk da se bo treba počasi kr časovno omejit tam gor-pa itak med tednom ne bo panike, ker sma z malo kar same ... ja je pa kulska igrca, tk da ti mi kr mašinerijo pa živalce pošiljaj user posted image ma ko odvisnik sem.

nič grem jaz zaj sebe in malo kopat, da boma lepi jutri user posted image

nočko vsem!

clock-img

13.12.2009, 20:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

čer!

ma ne, po plenice grem, pa sem mislila, če bi bla kera slučajno tam, gremo na kavico. ma ni panike. matcar a ti v avstrijo hodiš v M.? je bolje ali ceneje? kam pa hodiš?

Ne,ne hodim v M. drugače gori,samo ju3 pa bom šla kr v Eurošpar pri Lipnici,hodim pa gor po AM drugače,pa mi je usput še tja skoćit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2009, 20:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

greš sama v A. al z laužeki? 

Sama,sem jih pri tašči abonirala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem