writing-img

RE: Mariborčanke VII.del

clock-img

01.12.2009, 22:31

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Grem jaz tudi v posteljo.

Lahko noč vsem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

01.12.2009, 22:32

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar lepo porihtajte jutri s socialno delavko...pa user posted image user posted image user posted image za Leo.

Zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da boš čimprej pozdravljena.

Ly117 zate in zobozdravnika oz. 210-220€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo kaj češ če moraš dat...mislim plačat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nebo zate tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zobozdravnika.

Tasa_m lepo je slišat, da si se imela fajn v kinu in Mcdolandsu. Zdaj pa hop na dragega pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.12.2009, 22:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.12.2009, 22:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tudi jaz grem.
Lahko noč vsem...

clock-img

02.12.2009, 07:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Sašu (matcar) vse najboljše za 8. mesecev

user posted image

clock-img

02.12.2009, 07:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image

Dobro jutro.

Jaz sem spala ful slabo, kaj je kaka polna luna al kaj? user posted image  Celo noč sem se premetavala.
Zdaj pa pijem prvo dozo kafeja,da pridem mal k sebi, da lahko grem likat.

Zunaj pa se kaže lepo vreme user posted image   user posted image  jupiiii.

clock-img

02.12.2009, 07:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem spala ful slabo, kaj je kaka polna luna al kaj? user posted image  Celo noč sem se premetavala.

Ja danes je polna luna user posted image .

clock-img

02.12.2009, 08:00

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ne it likat, ker bo takoj dež...user posted image

clock-img

02.12.2009, 08:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja danes je polna luna user posted image .

aha, zato pa je Lija spala vso noč. Ko je polna luna, stalno dobro spi.

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image  user posted image  saj se bom nekam v sobo skrila..

clock-img

02.12.2009, 08:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Tasa_m jaz tudi danes ne morem priti k tebi, ker ful kašljam pa ne bi rada tvojo Lijo okužila ali pa tebe. Sorry, pa drugič. Saj koliko sem brala za nazaj nobena razen ly117 danes ne more iz takšnih in drugačnih razlogov. 

clock-img

02.12.2009, 08:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image  user posted image  saj se bom nekam v sobo skrila..

user posted image

clock-img

02.12.2009, 08:06

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Jutro, jutro user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše, SAŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matcar, tudi jaz držim pesti za danes user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo. Javi, kak boš zrihtala. Sem ziher, da bo vse okuser posted image

tasa_m in doris04, hvala za odgovore glede vozička user posted image user posted image
Jaz sem ga kupla v Pikapolonici, se moram pozanimat za nadomestnega, ali pa si bom ga kje tak sposodla. Ne bi rada bla ravnp brez njega ne vem kak dolgouser posted image user posted image Me pa razjezi, ko daš za podvozje + športni del skoraj 500 eur (brez košare...), pa je taki klumpuser posted image user posted image user posted image Vse škripa, samo ok, to se še da nekak doma popravit (nekaj je z amortizerji),. Problem je v tem, da ko daš gor športni del (ker bo Timeja glih počasi prerasla košaro, sva v nedeljo tole sprobavala), je nekaj narobe, da ne gre naslonjalo lepo gor in dol. Moraš fajn cukatuser posted image Mislim.... Kaj naj jo, ko bo zaspala, pa jo bom dala v ležeči položaj, cukam tak da ji vse možgane pretepem, al kajuser posted image user posted image Eh, upam, da bodo zrihtali..

clock-img

02.12.2009, 08:07

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Rina22 kakšen voziček pa imaš?

clock-img

02.12.2009, 08:08

clock-img

rina22

pencil-img

3754

tasa_m, za te, ker si slabo spala user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne morem danes k tebi, žaluser posted image Dobim obisk.. Drugič pa z veseljemuser posted image Danes si le spočij, kolko si boš lahko po neprespani nočiuser posted image

clock-img

02.12.2009, 08:08

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Peg perego GT3

clock-img

02.12.2009, 08:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar to pa pokaži Lei...samo za njo:

user posted image

clock-img

02.12.2009, 08:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Kaj imaš kak link? Kakšne barve je?

Peg perego GT3

clock-img

02.12.2009, 08:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tasa_m jaz tudi danes ne morem priti k tebi, ker ful kašljam pa ne bi rada tvojo Lijo okužila ali pa tebe. Sorry, pa drugič. Saj koliko sem brala za nazaj nobena razen ly117 danes ne more iz takšnih in drugačnih razlogov. 

Ja ni panike, itak sem včeraj prebrla, da nobena ne more in sem se že drugače zmenila z kolegico.

clock-img

02.12.2009, 08:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi smo pa danes končno spali celo noč Jan se ni nič zbujal in v svoji postelji je spal do zdaj...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tak, da sem po dolgem času malo spanca noter dobila pa ne bom tečna user posted image .

clock-img

02.12.2009, 08:20

clock-img

rina22

pencil-img

3754

botrca, ne gre mi shranit slike. Bom pozneje probala. Sem hotla prilimat prav slike našega vozička. Je pa oranžen.

Je pa taki:
http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-completo-tropical-kolekcija-2010-i6494.shtml

< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.12.2009 8:21:05 >

clock-img

02.12.2009, 08:23

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca, ne gre mi shranit slike. Bom pozneje probala. Sem hotla prilimat prav slike našega vozička. Je pa oranžen.

Je pa taki:

Aha, ja si pa res imela smolo da ti ne dela kot treba za taki denar.

clock-img

02.12.2009, 08:24

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Je pa taki:

Aha, ja si pa res imela smolo da ti ne dela kot treba za taki denar.

Jauser posted image Saj ni taki res uvau dnar, samo vseeno pričakuješ, da bo kaj kvalitetnega, a ne?

clock-img

02.12.2009, 08:26

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi imamo takega samo malo bolj je rdeč (zgleda da ga nimajo več):

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem