writing-img

Pozor hijcaker

clock-img

20.06.2005, 10:53

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Men je pa tale heker jasen, samo kdo bi pa mogel skrbeti za zaščito. Logično bi blo, da je to Telekom. A njim je pa vseeno, da po njegovih omrežjih šarjo in jim kradejo denar. Kaj pa nezadovoljni uporabniki? Vsaj tolk bi bli lahko, da bi prodajali kako zaščito in bi spet zaslužili. 8) - a je taprav?

clock-img

20.06.2005, 10:58

clock-img

Anonimen

Se strinjam cmokec. Mene jezi, ker pač nekateri nimamo pojma o teh stvareh, pa pač pričakujem, da bo za to poskrbel nekdo, ki se s tem profesionalno ukvarja. Ne pa da potem moja stara mama dobi račun za 60 jurjev, pa ji pol nekdo začne lapat od hekerjev :grrr:

clock-img

20.06.2005, 11:10

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Točno tako. Če za eno storitev zaračunajo, naj jo tudi dosledno izvajajo. Če pa niso sposobni, naj pa sami krijejo stroške. Kdo je zdej strokovnjak, uporabnik ali oni? Očitno jih plačujemo samo zato, da so sebi namen.

clock-img

20.06.2005, 12:04

clock-img

Leni72

pencil-img

138

ADSL rula, je pržgano noč in dan, pa je.
Jaz mam pa drug problem. Se mi pa zdi, da mi nekdo iz bančnega računa jemlje. :)- Ko pa izpisek dobim, so pa same taprave štacune račune odtegnile. Kaj pa tu pomaga? Kabla ne gre ven potegnit. A naj kartico prerežem?! ;)

clock-img

20.06.2005, 14:07

clock-img

a&m

pencil-img

158

Leni72:)-:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem