Zabica 13 si kar predstavljam vse skupaj, itak, da se ustrašiš, otrok pa to tudi čuti. Upam, da bo z očetom vse vredu, je pa trmasti kot vsi moški, očitno.
Dobrodošle vse nove avgustovke, pišuka nas je veliko. Avgusta bo pa res gneča v porodnišnicah.
Punce, vse, ki se učite držim pesti, da opravite v prvič vse, tiste, ki ste jih že opravile, pa čestitam.
Dobre ste, da se v tem času še učite, jaz sem že v službi bila vsa zblojena, pozabljiva, jao, ni, da ni.
Glede
je pri nas bolj žalostno, sem bila prepričana, da me bo slej ko prej prijelo, po 20. tednu kot sem ponekod brala, pa v 28. tednu še vedno libido na nuli. Pa vidim, da smo take kar v večini. Ne vem kaj je to.
Spim kar vredu, se pa čuti, da se ogreva, ponoči mi kdaj kar zakuha, po treba letno posteljnino dat čez vikend na posteljo. Le poberem se malo težje iz postelje, to je pa itak normalno in vedno težje se bom.
Glede položaja otroka: naša je na pregledih vedno bila obrnjena z glavo navzdol, upam, da bo tako do konca.
Drugače pa sva v enem tednu nabavila koraj vso opremo za sobo, voziček sva vzela kar tega v BC akciji: http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=197636
Še klima bo enkrat ta teden. Jao, stroški. Avto bo za registrirat, pa servis. Raje ne vem kakšna bo cela cifra na koncu. Bankrot vglavnem.
Manjka nama še banjica na stojalu, kakšn drobnjarije, ampak je še čas za nabavo. Oblačila so tudi skoraj vsa. Danes greva še v Baby Center-je akcija ob nakupu 3 je najcenejši zastonj (oblačila). Akcija je do ponedeljka. Se kar splača, jaz bom vzela še ene par kosov iz bambusa, sem slišala same pohvale.
Začela sva s šolo za starše v Postojni, 2x na teden. Sem pa od tega tedna naprej na bolniški en mesec, me je začelo v križu obupno bolet, pa trebuh me je kdaj tako zabolel v službi, da ni bilo res. Je bil prehud napor. Tako, da so me dali kar na bolniško. Potem pa en mesec dopusta, potem bo pa že porodniška.
Drugače sem pa prav vesela, da je lepo vreme, da lahko greva na kakšen sprehod (mi ni treba le v stanovanju bit), sedaj bolniška itak ni vezana na to, da si doma. Edino, če je kakšna rizična nosečnost, to je drugače.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 27.5.2010 12:09:43 >