Jutro!
Komaj sem se zvlekla s postelje.Js,zdej ko so te počitnice sem se razvadla it pozno spat in potem spim.Tako,da pol povleče ta mala tudi do 10h. Zdaj še spi...verjetno je tudi vreme kaj krivo,ker je res grdo in turobno.
Nosečniške želje...ja meni kakšen krat ko grem mimo hladilnika,se spomnem na tiste rumene kisle paprike,
..oliv sem se že prenajedla,...aja,včeraj pa toast kruh s kikirikijevim maslom pa poli salama in kumarice.Ma sem samo en mali paninček pojedla.
Aj,punce doklar se nam zalušta zelenjava in sadje in,da ne jemo pod prisilo zdrave hrane,je super,Bolje kot,da bi posegale po raznih kinderčkih in flipsih,a ne?!
Včeraj sem šla na tisti kitajski horoskop,ki ti predvidi spol
..in se je pokazal deček! Zdaj nimam nič oblačil za fantka,razen kakšnih stvari od Neli,ker tudi ona ni bila preveč punčaksto oblečena.
Dve kolegici,ki imajo fantka sta mi obljubili,da mi bosta posodili oblačila. Itak je vse kot novo,malo rabljeno,lepo vzdrževano. .Kar se dobi pa je res dobrodošlo...vsaj zame.In rada sprejmem.
Pa ve?
Vem,da se mpri prvi nosečnosti tako komplicirala glede potrebščin.Vse tip top,nevem koliko časa prej in me je skrbelo za vse.
Zdaj pa mi je ful lažje,ker imam res malo za nabavit.
Si ne predstavljam,da bi mogla zdej vse kupit novo,vse od A do Ž,in da ne bi od nobenega nič dobila.
Otrok res košta...Nekateri se tega niti ne zavedajo...
Največji strošek bo voziček.Ampak mi ni panike,ker si ga kupim za svojo dušo predvsem pa za udobje in varnost
.
Joj,pa seznam morem popravit....Dobrodošle nove
!!! Lepo in čimmirnejšo nosečnost.
Aja,a mi lahko pove katera..Kje je ordinacija Dr. Strah. Kmalu imam pregled.Čez deset dni pa drugi pregled pri G. ....komaj čakam....
Modrooka sončica...imava isti problem.Moja pupica ima 18kg,...in me je blo kar strah jo dvigovat,ker mi je rekel G.,da nosim nizko in,da naj počivam.
Ti povem kdaj sem začela počivat...Zdaj med novoletnimi prazniki,ker prej nisem mogla.
Dobro,da ta mala zastopi,ko ji rečem,da ne smem zdvigovat zaradi trebuščka.Ampak je še vedno tukaj avto sedež,ko jo dajam noter in podobno.
O jaz se morem it kaj zvagat...ker se mi zdi,da sem šla kakšen dek gor..
Zdaj vstala moja sončica...grem ji zajtrk pripravit...