ojla so
že par dni vam hočem kej napisat, ampak se tut logirat nism mogla, kaj šele da bi napisala. preklemani siol
in moj plačuje 30 eur za ta drek
še dobr, da je z junijem potekla pogodba in greva drgam!
ste pa zelo pridne s čvekanjem, pohvalno
sm pa čist hepi, ker mi je dons ratal naročit voziček in še za dost ugodno ceno ... predvsem pa je zelo leeeeep
najina
bo že od rojstva čist stajliš, tk k mamica
evo, kle si ga lahko pogledate, ta k je črnobel http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=9&products_id=9 (barva št.14) .. jest sm čist zalublena v ta voziček ej, bi mela tak avto
listek1 - zelo lep buši (nobene strije?) in zelo lep vajin fantek
morta met še kšnga, k mata take fajn gene
bris - a to vsaki pripada? k men moja še nč ni rekla.
žabica13 - za tvojga g res nimam besed, upam, da boš menjala pol po nosečnosti! k to je za nikamr! drugač glede tvojga je pa važn, da je on sam previdn motorist ... valda ga ogrožajo ostali, ampak sej te v avtu tut ... če je on sam po seb normaln voznik in nima potrebe po nekem frajarjenju in divjanju, pol si lahko mirna ... oz mirnejša
in pa uživej v nakupih
kamelija - ti si pa prou morska deklica
uživejte
a to mate kšn svoj apartmajček, da se lhko kr na hitr odločte? mi gremo pa na kolpo v sob za en dan, bul k nč .. dokler še lahko km grem
firsttimemummy - jeh z dnarjem je že tako ... mene npr. se pr moževi dohodnini obravnava kot študentko (ker mora več plačat), pri dodatnem zavarovanju (k nej bi ga mela zastonj, ker sm študentka in nism 26 stara), me pa tretirajo kot "navadnga državljana", ker imam pač status "žena". če bi žvela na koruzi, bi mela pa zastonj. tk da kukr jim paše. škoda živcev. boš mela vsaj porodniško, moja študentska znaša 193 eur
... ampak bul k nč!
kozmetika - jest bom kupila samo hladilno mazilo, olivno/mandljevo olje in pa ribje mazilo (ga moja prjatlca ne more prehvalt) ... in to bo to. neki mam testerčkov, ampak prou preveč jih ne mislim glih uporablat. pleničk sm pa tut od te prjatlce dobila tuk, da jih za začetk sploh ne rabim kupvat (pa še marsičesa tut ne). kuk so eni ljudje zakon, vse bi ti dal.
drugač pa učer sm oddala prva dva od mojih
me je kr mou stiskal, čeprou vem, da gresta v dobre roke, sm vseen ... lupčki kosmati, full sm se jih navadla ... dobr, da gre nasledna runda šele čez 2 tedna, da mou h seb pridem
drugač pa ja, sm še en mesc, pol se pa začne ... jest že kumej čakammmmmm!
o porodnih bolečinah in načrtih pa sploh ne razmišlam, se mam namen prepustit babicam, zato pa so tm ... sm to jim bom rekla - čuvejte moj presvitli presredek
lep dan nasmejan vsem