Se še jaz malo oglasim!
Zadnje čase me še najbolj matra vročina, kar naprej sem vsa mokra. Moj je zraven mene na kavču ves zadevan v cunje, jaz pa že ne vem, kaj naj s sebe vržem, ker mi je tko vroče
Pa imava klimo, ampak potem že tolk shladim, da ga že zebe....
Glede
....... joooj, me veseli, da se to ne dogaja samo pri nas, ker zadnjih par mesecev najraje še pomislim ne na to. Če sva se pa že kaj lotila, sem takoj imela manjši krvavi izcedek, pa čeprav moj tako pazi. Sem pa že mislila, da je kaj narobe z mano, ker na RR je kar naprej pisalo, da se libido večinoma še poveča......... pri nas pa taka suša
Jutri imam pa spet pregled, pa komaj čakam, saj imam tak občutek, da se je mali obrnil, upam da ne, saj je bil vse do zdaj lepo z glavico spodaj. Samo tako čudno se premika zadnje čase, da se mi zdi, da je možno.
Glede uhajanja mleka je pa tako, meni se je začelo že pred parimi meseci, po par kaplic na dan, tako da sem na spodnji majici kar naprej imela fleke, potem se je to umirilo. Sedaj se pa spet pojavlja po malem. No, saj počasi bo pa nastopil čas, ko bo to potrebno, kaj ne....