Dobr jutr dobr dan!
vam kr zdele, predn gremo na kolpo kej napišem, ker drgač bom spet full v zaostanku
učer kino princ iz perzije je blu super (un igra, jake neki na g, bivši od reese withrerspoon al kaj je že), zaučke spočit. pa full je lepa glavna igralka. tk da priporočam. in efekti in kostumi. pol sva šli pa še v zvezdo, kjer sm z užitkom pojedla kos malinove tortice, zadnje, predn grem rodit pomoje ... so me kr taki sentimentalni občutki obhajal ,naslednič, k jo bom jedla, bom že mami
claudia99 - super za pregled! napotnico sm jest pa dobila ... mislim da v 31 tednu.
BK355- dobrodošla!
čimveč se javljaj, pa še kej o sebi napiši, da te žabica13 uvrsti na seznam
uršula83 - ej svaka ti čast, kako ti je ratal pridobit samo 3,5 kg????? bravo ej! jest se merkam na vseh koncih in krajih, pa bom pomoje na +20 na konc prstala ... dobra si, zaupej mi recept
žabica13 - no lepo, da si se mou naplavala
nobenih nesreč z modrcem al pa kšnim drugim kosom oblačila?
to pavem ja, kk buljo
nosečnce smo itak zanimive ... jest sm pa še tk bl "darkerska" in učas kr vidm kšno mamo, kk se zgraža sama pr seb
jest si pa mislim sto ljudi sto čudi. je pa moteče, ja.
pospravlanje - edino mou večje opravilo pr men bo kompletno pucanje preprog. ker mava v sobi, kjer bo pol po ene 3h mescih spala
preproge čez ceu podn (ker je full grd linolej) in bi jih itak mogla. drgač pa morm svojga moža pohvalt, da je vzorn glede pospravlanja, bl k jest, tk da to sploh ne bo problem. če ne pa z lato po buči
hermy1 - o, ženski dan
to je super! to ste šle ti pa hčerke? naša mami zmer prav, da je sanjala, da k bomo zrastle (smo 3 v 5ih letih), kk bo fajn, k bomo skp okul hodile pa kofetkale ... pol mamo pa še 2 fanta, se prav ns je 5 skp in k km pridemo vsi, se ns kr ustrašjo, k ns je tuk ... sploh zdej, k mam jest moža, ena sestra fanta, pa še
bo za povrh
moja bo pa tut mela 4,5 kg, če misli še naprej tuk rast
barbet - k si razprodaje omenila ... oh ja ... učer sm si v hm (k sicer ne kupujem tm) kupila eno črno čipkasto kiklco k je bla z 20 eru znižana na 10 ... jo pa gledam že glih ceu let in je nism za 20 hotla kupt. in vidm da je pu cenej in valda jo kupm. 2 št večjo, da bi mi bla JA prou pol po porodu. pridem dmu in sm jo spravla samu do pu stegen!!!!!! me je kr kap! ok, sej vem, da mam tm ene 17 kil več, ampak so se nekk tk poskrile, da se mi (razn bušija) niti ne vidjo tuk! tk da raj ne kupujte
al pa kupte, pa buhnedej sprobavat
zdej pa nafutrat mačke, moža vn iz pojstle vržt in via kolpa ... upam, da mi dons ne bo spet mudrca raznesl. al pa gat. al pa blazine
pozdravček