IZVIRNO SPOROČILO: rožica5
Mene spet nekaj zanima
. Ko sem se proti jutru z desnega boka obračala na levega (jao, to pa je cel projekt), sem začutila v spodnjem desnem delu trebuha tako smotano, ostro bolečino, ki je sicer trajala samo hipec, potem takoj popustila, samo jaz ne bi bila jaz, če se ne bi takoj ustrašla in začela fantazirat, če je kaj narobe
. Ali vam je to kaj znano?
Ja, zelo znano!! Kot elektrika, ko te strese. To v glavnem pomeni, da "nasedlega kita" nisi obračala s pravimi mišicami. Meni se je večkrat to zgodilo, ko sem bila še bolj poskočna in sem mislila, da se lahko obnašam po starem in skačem iz postelje. No, zdaj sem bolj previdna in tega ni več. Res pa ni nič nevarnega, le ful zoprno.
Vsega se sploh ne da pokomentirat, ker je tega res veliko.
Saša krasen fantek in nasploh sami filmski porodi...sigurno bo tko do mojega...potem pa bolj kakšna Urgenca

!
V glavnem včeraj pregled opravljen, CTG brez posebnosti, nekaj naj bi bilo manj plodovnice, pa nič kritičnega (razen zame paničarko seveda), mala dolga precej, ampak lahka (okol 3 kg)...kar bo za rodit super...za skrbi, da ni kaj narobe, pa ne tako zelo. No, čez noč sem se pomirila in zdaj čakam dalje. Bodo pa pregledi zdaj bolj pogosti, najprej
3.8. pri nadomestnem zdravniku + CTG (ker moja gre na dopust),
nato 6.8. pregled pri internistu, če bi bil slučajno potreben CR, pa mam še naprej napisane datume, pa upam, da jih ne bom več rabla

.
Vsam, ki greste rodit hitre porode, nam ostalim doma, pa lep dan!