Pozdravček so
in mamice.
Zjutraj sem le oddala na hitrco poročilo o Spacebaby in je tolikoooo novic od včeraj zvečer, da ni res!
Najprej seveda čestitke vsem novim mamicam (in čestitke tudi tistim, ki ste na začetku sodelovale v forumu,pa kasneje ne več - sigurno je tudi katera od vas že rodila, čestitke vsem
).
Najprej še enkreat čestitke Spacebaby - mislim da ne bo nobena mamica huda če jo dam na prvo mesto v čestitke, glede na maratonski porod. Upam, da me naš fantič, ki bo tako kot tvoj David ne bo tako namatral (in sebe seveda)
Igmipi tebi čestitke za Metko, Biba77 tebi pa za Ano. Mislim da punce v avgustu vodijo
Še eno kratko poročilo z današnjega pregleda - CTG v redu, uau, mi je bilo ful lepo poslušat srčka od Davida
Krivulja na CTG mi je enkrat skočila tja do 60, večinoma pa bila tam okrog 20-25. A katera ve, koliko je ko je popadek? Edino v urinu imam bakterije, sicer do zdaj jih je bilo vedno malo, tako da upam, da je le posledica malo premalo pitja. V lekarni sem kupila še vse potrebno in...čakanje se lahjko začne. In še ena kakor limma ki bi še malo bila noseča. Meni se tudi nič ne mudi, pa ne ker si ne bi našega sončka želela spoznat, ampak si želim da je čimbolj na rok rojen, no saj če še en teden v bazenčku zdrži je pa res že toliko razvit da mu nič ne bi manjkalo če se rodi. Sicer pa moram vsaj do nedelje počakat, ker je moja mama v grčiji trenutno, boga reva je skoraj šla stornirat počitnice ker se boji da ne bo česa zamudila, in sem jo komaj prepričala da tega nočem in sva ji z
obljubila da počakava dokler ne pride nazaj.
Sem pa žalostna in jezna obenem danes. Prej me je moj prišel iskat v lj, in me na hitro na pico peljal, in ko mi je novico povedal, sem mislila da bom kar tam sredi tulit in jokat začela. Tolko mu bivša nagaja da ni res. Saj sem napisala, da jo je že za soboto prosil če bi lahko ona ali njen partner prišla po sina, in ni hotela (ker kakor preživnina ni dovolj visoka, da se bo še vozila ga iskat). Nato smo se zmenili da ga jutri pelje tašča nazaj, ko gre na vikend (bi naredila enih 70 km ovinka, ampak je bila pripravljena iti naokrog). Tako bi midva lahko še do konca popucala, jaz bi se malo umirila in psihično pripravila na porod. In danes mu sporoči, da danes oni nekam gredo, in jih jutri ne bo doma, torej ali naj ga pripeljejo danes ali pa do nedelje ni nikogar doma. Moj pa tudi ima za danes že sestanke dogovorjene in ne more zdaj na vrat na nos letet na štajersko. Sem mislila da se zjokam. Pa ne da mi gre mali na živce, samo zdaj ko tašča gre ne bo doma nikogar, in če mene primejo popadki ga nimava kje pustit, porod pa lahko traja tudi cel dan. In kaj bo 10 letni otrok sam doma, brez hrane, brez varstva? Itak da ne - tako da če me primejo do nedelje oz. dokler se tašča ne vrne popadki bom morala iti rodit sama. Ker nekdo uživa očitno da nagaja. Pa tudi psihično sem se želela malo spočit, ampak očitno ne bo nič iz tega, prej je možen scenarij da bom sama rodila in takoj po prihodu iz P. začela kuhat in pucat.
Sem vam mogla malo pojamrat, sej spremenilo ne bo nič, samo malo lažje se pa vseeno diha.