jutro so
in mamice,
najprej:
ČESTITKE SKY77 ZA BORA, upam, da bosta čimprej doma
drgač pa hvala (spet) za vse misli name in na mojo bogo
, je blu čist čudn, k je zutrej sm en prteku h men, pa še on je vs nesrečn pa zmeden.
eh ja. sm nimamo kej, je mela vsaj lepo življenje. je pa itak na cestah ful živali povoženih, tk k vsako leto. enkat vem, smo šli na kolpo in smo od grosupla do kolpe naštel čet 30 mrtvih ježkov
kle pr ns je pa itak tk, da so že 3x se zaletel v hišo oz. 2x v hišo enkat pa v avto (v najinga namreč, k so se v hišo, še nisva kle živlea). ker je full nevarna cesta, ampak folk pa kr goni. pa je 150m pred bajto ležeč polcaj (ker je tm šola), ampak od polcaja do najine bajte gonjo ful, mi ni jasn, kk tuk hitr brzino dobiš v mašino
tk da pol, k bo
shodila, je dobesedno tut sekundice ne bom smela same zunej pustit, ker je še živa meja in se nč ne vidi. prou kr neki, zarad te ceste hudičeve bom zlo vesela, k se bova stran odselila, čeprou mi je super kle. če bojo slučajno pa prodal, bo pa prva stvar, da nrdiva en ornk plot!
barbet - upam, da si ti naslednaaaaaaaa
zgleda gremo v horukih v rim, prvi horuk je mem, druzga je pa sky77 začela, tk da kr nadaljuj ... al pa ti zoya27 (tebe najbl upam, da greš nasledna, revca) ... al pa aisha86 ... al pa jest ... ima nas puno
aisha86 - jest te čist zastopm, jest tut ne bi petek 13 ....pa ne zrd petka, ampak zarad št.13, ker mi načeloma lihe številke niso všeč. od lihih so mi lepe sm 3, k in pa 9. pa pr 5 vse naslednje desetiške (15, 25), k 13 pa 23 al pa 19, 17 bohnedej
kr ni mi. držim pesti zate, da bo čimprej!
drugač pa jest nism tuk nestrpna zarad
kot take, ampak tk k je ena že napisala - rada bi že spoznala svojo
. zdej grem pa u merkator s svojo žensko familijo pa na eno kavico pa u knižnco, si bom kr čtivo za nasledna 2 izpita začela nost, me čakata 2 zelo obširni književnosti (zdej me po glav tepe, da v srednji nism prebrala tizga, kar bi mogla .. se prou spomnim, namest domačih branj sm brala o človeški podzavesti neke strokovne bukve, ker sm si mislna, da men pa že ne bo noben govoru, kaj bom brala ... zdej mi pa manka).lep dan pa kšnga
prosim!