ojla
Kakšen lep sončen dan je. Se mi takoj razpoloženje izboljša
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81
A boste imele
nekaj časa v spalnicah. Jaz močno razmišljam, da bi imel že od vsega začetka svojo sobo, pa se nikakor ne morem odločiti. Je kar malo daleč hoditi ponoči do otroške sobe. Res ne želim otročka navaditi, da bi spal pri nama. Tiste, ki že imate otroke imate verjetno kakšne izkušnje s tem. Kdaj ste otročke prestavile v svoje sobe (otroške).
pri nas sta pa oba že od vsega začetka spala pri nama v taveliki postelji. Smo imeli posteljico samo za okras

Sva se podojila, stisnila in smo spali dalje. Včasih sploh nisem vedela da se je podojil. Pa potem sploh ni bilo nobenega problema prestavit tamaledva v svojo posteljo. Imata oba že posteljo dimenzij 90x190 in spita brez problema v njej. Tavečji je šel pri letu in pol, tamala pa s 17 meseci. Od takrat in od prenehanja dojenja prespita celo noč, pa tudi za zaspat ni problema. Sedaj posteljice sploh ne bomo postavljali
Smo šli pa v ponedeljek družinsko na nuhalno. Sta tamaledva čakalnico obrnila na glavo.

Notri sta bila pa potem pridna kot bubici in sta samo gledala na ekran. Je tamala ful dobra, ko se boža po trebuhu in pravi da ima mami jenčka not

Bomo pa dobili še enega divjaka. Pismo, še sreča da je še tako majhen, da se brce še ne čutijo. Ker tale ni bil niti sekunde pri miru. Se je mogla kar namatrat da je vse izmerila in poiskala. Je pa rekla, da je glede na starost kar večji, čeprav potem ni povedala koliko večji. Za spol pa nismo vprašali in tudi ne bomo. No sej moj bi vprašal. pa potem ko je imel to možnost samo pravi, da jaz nočem vedet. in potem ni povedala Je pa vse ok. Tveganje glede na starost je 1:668, oziroma se potem popravi na 1:3338. tako da super
Ja kakšne G pa imate to?? Moj je bil v prvi nosečnosti še na prvem pregledu, ko mi je delala vaginalni uz. Pa ni nikoli rekla da ne sme bit. V bistvu ji je še všeč, da bodoči očki pridejo.
kg - prvič +16, drugič +18, pa obakrat potem -2o in več kil. tako da se s težo sploh ne obremenjujem. Meni je važno samo da ne bom preveč zatekala
< Sporočilo je popravil sky77 -- 27.1.2010 15:20:07 >