Najprej lep pozdravček in čestitke vsem srečkam
...sem tudi jst tuki nova, tisoč in eno vprašanje pa skos v skrbeh če bo vse OK. Po NS malo pomirjena ker so bili rezultati več kot odlični. Moja prva nosečnost, PDP 3.8. (joi morm se še navadt na te okrajšave).
Na forum sm šele zdej pršla, ker prej enostavno nism mogla žvet. Zadnje dva mesca sta bla naravnost groooznaa (bruhanje, slabost čez cel dan, brez energije, glavoboli...tisoč in en problem) in zdej zadnje dva tedna se malo umirja. Tko d sm končno mal pršla k sebi.
Brez mojga ljubija pa itak ne vem če bi reživela...ne morem in ne morem ga prehvalt.
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen
jest sm tut takooooo utrujena, pa full se mam za učit, sem še študentka namreč (4. letnik na srečo). mamo sicer počitnice, tako da lahko vsaj spim kukr čem
Kar me pa najbl skrbi so birokratske zadeve...
nimanorwen, praviš da si študentka - ko boš rodila boš še študentka al te kje že čaka zaposlitev? Jst sm namreč še študentka, (delam preko ŠS (vsak dan

, nonstop) namen imam delat nekje do maja) in imam za naredit še dva izpita in diplomo. Vse to lahko naredim še letos, ker šola ni zahtevna - 6. stopnja. Problem je, ker si želim ohranit status med nosečnostjo, ne želim it na zavod. Če razumeš kaj mislim?
Sej te dni se morem pozanimat na šoli kaj kej pravjo, samo kakšen pogovor z nosečo študentko bi mi zelo prov prišel. Tko, da če je tle kšna k se na to spozna in mi lahko pomaga je bom zelo vesela. Pozdravček!!