No pa sem se le uspela prikopat do računalnika
.
V torek na morfologiji je bilo vse ok, nosečnost poteka kot bi morala. Samo tale naša punčka je precej sramežljive sorte tako, da se je moral G kar potruditi, da je lahko potrdil, da gre za
. V sredo sem od ZZZS dobila odločbo, da sem s 1.4. zmožna za delo (pa ni bila prvoaprilska šala
) in tako po treh mesecih in pol bolniške v torek spet odhajam v službo. V četrtek nisem šla v službo, ker mojo hči že od torka zvečer kuha vročina, tako, da sem samo presedlala iz ene bolniške na drugo
.
So bili na šihtu kar presenečeni, ko sem klicala, da pridem. Bodo morali najti prostor zame, ker so v tem času na moje delovno mesto zaposlili dve delavki, od katerih ena sedi za mojo pisalno mizo
. Upam, da se bo kaj dela našlo tudi zame
, sicer pa bo v vsakem primeru teh 8 tednov službe, ki me še čakajo minilo kot bi mignil. Če ne bo veliko dela, bo pa ostalo več časa za forum
.
ooooo čestitam za morfologijo. Pa kar lepo čim več počivaj, pa bo vse še dobro. Kdaj imaš pa naslednji pregled?
Ploha tudi mene občasno špika spodaj, več kot v prvi nosečnosti in me je Tinky prav pomirila, ko je rekla, da je to pri drugorodkah pogosto (hvala Tinky!!! Mimogrede luštna slikca tvojega čmrlja!Tud jaz zadnje dni gledam hčerine prve slikice in sploh ne morem verjeti, da je bila kdaj tako mičkena in komaj čakam še eno tako štručko). Pa še to Ploha, tudi jaz imam na sumu, da imam ta mala ta teden 6. otroško bolezen in zato sem malo posrfala in na MON-u našla TOLE.
Kai, ninanorwen in sky77 čestitke za morfologije
Novamami držim pesti za uspešno opravljene izpite in lep izlet na Primorsko ti želim ta vikend.
Žabica13 tudi mene trebušček že moti pri sklanjanju, pa zavezovanju čevljev, pa ko hči gleda knjige v mojem naročju ipd. Pa lepo od tebe, da vodiš naš seznam
.
Uživajte v podaljšanem vikendu!!!
< Sporočilo je popravil solis -- 2.4.2010 22:46:27 >