Jutrč
IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom
Za glukozni test moraš biti tešč. Ne vem kje ste bile ostale, ampak v UKC MB v laboratoriju te že ob oddaji napotnice vprašajo, če si tešč. Mislim da te drugače niti ne vzamejo.
Odvisno od popite količine glukoze. Za 50 ne rabiš bit tešč.
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13
solis tudi moji prijateljici (ki ima sicer pridnega možeka) se je točno to zgodilo. Je vse pospravila, ko je prišla domov iz porodnišnice pa je bila baje bomba
Tako da lahko samo upam, da bo moj ravno takrat doživel spreobrnjenje
moj mož spada tudi v kategorijo moških, ki jih nered ne moti. On bo korajžno preskakoval ovire (beri umazane cunje) po stanovanju, ne da bi jih nesel v koš za umazano perilo. Pa četudi se sleče v kopalnici vrže na tla, poleg koša.
Se mi zdi, da bolj kot težim, slabše je.
Če se bo slučajno zgodilo, da ob mojem prihodu iz porodnišnice ne bo stanovanje takšno, kakršno bom pustila, mu zavijem vrat.
gnezditveni sindrom, zelo rada bi ga nekje po poti srečala
Delam na tem, da sproti vse pospravim, vendar mi ne znese. Kup perila me že dva tedna snubi, pa se ne dam
žabica22, kot so ti ostale punce že napisale, ne se preveč sekirat in kot ti je žabica napisala, če imaš več kot eno leto delovne dobe v zadnjih treh letih, boš prejemala denarno nadomestilo brez dopusta. Ti bo zneslo nekaj manj, kot je minimalna plača.
miska333, otrdevanje trebuha je normalen pojav in se ti bo dogajalo vedno pogosteje. Piješ magnezij?
To noč smo imeli pestro, Teo je začel histerično jokat okoli 1 in ga nisva nikakor mogla potolažit. Sumim na zobke, ker si že par dni tlači prstke v usta in se slini. Še te petke čakamo, da pokukajo in pol smo z mlečnimi zobki končali, končno!