writing-img

RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI

clock-img

10.02.2010, 21:04

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Suzika moja draga, držim pesti za jutri!!!sporoči.user posted image user posted image user posted image user posted image

IVYY, zate tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

10.02.2010, 21:33

clock-img

špica84

pencil-img

1872

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,upam da sem ga bila delezna user posted image

clock-img

10.02.2010, 21:50

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IVYY, še enkrat vso srečo in lepo sprejmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Opozorilouser posted image : jutri previdno vozite, ker bo sneg zajel tudi našo obalo, kaj šele po poti goruser posted image PREVIDNO RES!
Suzi,tudi tebi vso srečo, držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočkouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 10.2.2010 21:52:32 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

10.02.2010, 23:05

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Bemti sneg.Danes sem že 3x kidala user posted image .Upam,da bo jutri kaj bolje.Mam roke do tal.user posted image

clock-img

10.02.2010, 23:06

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Aja, pa lahko noč vam želimuser posted image

clock-img

10.02.2010, 23:07

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Joj pa še to

Mismis mislim nate in navijam 100 na uro user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 00:24

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Joj pa še to

Mismis mislim nate in navijam 100 na uro user posted image user posted image user posted image

jap, mi smo že trije, no ok z dedcem in kužonom nas je pet user posted image user posted image
ti revček moraš pa kidati, a prideš še k meni? user posted image user posted image
pri nas je dedc na službeni poti, pa je rekel, da ne smem kidati, ampak to pomeni, da sem ujeta domauser posted image , kak pa drgač pri vas?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

11.02.2010, 07:28

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

mi smo že trije

mismsi takole mimogrede, nam to poveš
Juhej
navijam do konca in naprej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

11.02.2010, 08:33

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Mismis, ti kr svojga dragega ubogaj in nič kidat, sam počivaj. Pa držiiiiiim pesti fejst močno. user posted image user posted image user posted image

Suzi, tebi pa za danes pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

11.02.2010, 08:50

clock-img

bit

pencil-img

1211

mišmiš.......hitro končaj tukaj ti šparam sedež ..user posted image user posted image

bebii...naj bo reš zmagovalen...user posted image

ssuzi.
....čim manj bolečo punkcijo ti želim....

in seveda vsem ostalim...da se nam čimprej pridružite na drugi temi.user posted image

clock-img

11.02.2010, 08:56

clock-img

S*

pencil-img

3006

Dobro jutro!

Zadnje čase sem se bolj v ilegalo umaknila, čeprav sem vas brala, jokala in se veselila z vami.
No in iz ilegale vam sporočam, da sem danes zagledala magičen + na CBju. 30.01. sem imela drugi ETZ pri Rešu, danes je sicer komej 12 dan, test pa naj bi bil v soboto, ker pa mi je že od ponedeljka rahlo slabo, sem se danes opogumila in naredila testuser posted image .

Ne upam pa se preveč veseliti, saj sem oktobra tudi zagledala +, pa se je potem vse skupaj slabo končalo.

clock-img

11.02.2010, 09:05

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Zadnje čase sem se bolj v ilegalo umaknila, čeprav sem vas brala, jokala in se veselila z vami.
No in iz ilegale vam sporočam, da sem danes zagledala magičen + na CBju. 30.01. sem imela drugi ETZ pri Rešu, danes je sicer komej 12 dan, test pa naj bi bil v soboto, ker pa mi je že od ponedeljka rahlo slabo, sem se danes opogumila in naredila testuser posted image .

Ne upam pa se preveč veseliti, saj sem oktobra tudi zagledala +, pa se je potem vse skupaj slabo končalo.

juhejjjjj juhejjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pridi pofočkat na našo stran.

tokart se bo vse dobro končalo.....kdaj imaš prvi UZ

clock-img

11.02.2010, 09:12

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

mismis, zdej pa kavč glancat in desni bok žulit!user posted image user posted image user posted image user posted image

S*, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

11.02.2010, 09:15

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

S* kaj jaz to berem?! jeeeeeeeeeeeee, super, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ivyy, suzi, mislim na vaju user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

11.02.2010, 09:51

clock-img

nhaya

pencil-img

192

S* juhuhu..sm vesela zate..

Ivyy in Suzi - čakamo vesele novice..držim pestke..user posted image

Urshy kako si pa ti? A si ta teden na bolniški? Jaz kar uživam doma..mi je reku moj zdravnik če bi bla še drug teden doma..pa ne morem, ker me čakajo moji otročki u šoli..Niti ne vem če bi melo kak smisel..razen seveda če mi kej ne bi blo dobro..žDrugač mam pa občasno take rahle krče..verjetn je to normalno..

clock-img

11.02.2010, 09:57

clock-img

diana79

pencil-img

323

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mismis!

ivyy:mislim nate!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

clock-img

11.02.2010, 10:09

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

nhaya, jaz sem ta teden še na bolniški, v ponedeljek pa delat. danes so se bolečine umirile, me je pa včeraj na momente kar fejst zabolelo v jajčnikih, ko sem pa vstala, sem pa čutila močan pritisk v spodnjem delu. ampak po moje je to normalno. danes sem za malenkost že malo bolj aktivna, ker prej sem pa res več ali manj ležala.
čim več počivaj!

za bolniško se pa lahko zmeniš z osebno zdravnico, če ti jo podaljšajo, seveda če imaš to možnost. jaz bom v ponedeljek kar mogla it delat, ker nimam nobenega, ki bi delo opravljal namesto mene, tako da me vse počaka.

TIAN 05.11.2010

clock-img

11.02.2010, 10:13

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

jona klara, super, da je konzilij že bil user posted image ti grem odpisat na mail user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

11.02.2010, 10:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

suzi, mislim na tebe že od 6 zjutraj  (jap nisem mogla spat.user posted image ) pa poročaj, čakam novičke in to leeeeepeeee user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

11.02.2010, 10:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Joj pa še to

jap, mi smo že trije, no ok z dedcem in kužonom nas je pet user posted image user posted image
ti revček moraš pa kidati, a prideš še k meni? user posted image user posted image
pri nas je dedc na službeni poti, pa je rekel, da ne smem kidati, ampak to pomeni, da sem ujeta domauser posted image , kak pa drgač pri vas?

To mi je pa tako lepa novica. Si mi polepšala dan user posted image

Pa navijam 100 na uro, Neža pa vam vsem 3 pošilja koš poljubčkov. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

11.02.2010, 10:49

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam!!! pa kar pozitivno naprej, ker zdaj bo pa šlo vse tako kot je treba, do konca in še naprej.

clock-img

11.02.2010, 10:49

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Mam pa še eno fejst punco v mislih, k me res zanima kako je kaj in če je kaj novičk. Zarja kako si? user posted image

clock-img

11.02.2010, 11:35

clock-img

Selena78

pencil-img

11

jutri 12.02.2010 imam punkcijo.... 

clock-img

11.02.2010, 11:46

clock-img

špica84

pencil-img

1872

dobro jutro

selena dobro opravi user posted image

clock-img

11.02.2010, 11:48

clock-img

lana70

pencil-img

2857

ooo naše stare borke! Držim pesti na rokah in še na nogah, mismis zate, da zagledaš čez 14 dni plusek, zate S*, pa da pikica ostane ostane pri tebi do konca!!!user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem