writing-img

RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI

clock-img

08.01.2010, 09:13

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

pikovita, srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

08.01.2010, 09:58

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Pikovitka - tud jaz držim mooočneeee pesti in mislim nate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

08.01.2010, 10:39

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pikovitka srce moje user posted image . Držim pesti in vama pošiljam same dobre misli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

08.01.2010, 10:42

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Jaz sem tako nestrpna. Kukam sm gor non stop. Ma tako jima privoščim dobre novice.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

08.01.2010, 11:18

clock-img

bit

pencil-img

1211

Pikovitek......če kdo si vidva zaslužita to srečo....želim vama da boš nasmejana prišla domovuser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 8.1.2010 11:19:09 >

clock-img

08.01.2010, 12:00

clock-img

IVYY

pencil-img

294

en velik objem in pozdrav vsem !!!

včeraj, 7.1 JE PADLA PRVA ŠPIKA SUPERFACTA..., 21.1. PRVI ULTRAZVOK
Sem pa včeraj končno dobila potrditev, da mi prvič niso delali ICSI-IMSI (čeprav je bilo predpisano na napotnici), ampak samo ICSI...zakaj, mi ne znajo povedati ??!!!
Kaj mi svetujete, naj naredim? Naj malo raziskujem, se pritožim? Ima sploh smisel? En postopek mi je dejansko šel v nič

Hvala in lep dan

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

clock-img

08.01.2010, 12:16

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Pikovitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

08.01.2010, 15:25

clock-img

bit

pencil-img

1211

a Pikovitka se ni še nič javla....user posted image user posted image user posted image mene bo razneslo...vsake 5 min. hodim gledat če je kaj novega.

pikovitka....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 15:39

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Pikovitka tudi jaz močno držim pesti.user posted image

clock-img

08.01.2010, 15:48

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Jaz tut kr naprej špegam.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

08.01.2010, 16:06

clock-img

gospodarica

pencil-img

207

pikovitka...zelo zelo držim pesti zate...srčno upam da nam boš sporočila vesele novice...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 18:13

clock-img

nhaya

pencil-img

192

Pozdravčke vsem skupaj..še ena nova, ki upa, da se vam lahko pridruži..
Ta mesec tudi jaz pričnem s postopkom z IVF (pri Rešu)..danes sem dobila suprefact in pa merional..tako da čakam 18.1. da štartam s sprejem..Kakšni koristni nasveti? A so možni kakšni stranski učinki? Nekje sem brala, da potem user posted image  rada malo zamuja..

Vsem želim, da čim prej zagledat tisti željeni plusek..user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 18:19

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Pikovit, punca naša, tudi jaz že cel dan mislim nate user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

clock-img

08.01.2010, 18:22

clock-img

gloria

pencil-img

4900

nič še novičkuser posted image .....bom pa še naprej držala pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

08.01.2010, 18:24

clock-img

bit

pencil-img

1211

upam da je sneg kriv da se toliko časa ne javi..user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 19:01

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Pozdravčke vsem skupaj..še ena nova, ki upa, da se vam lahko pridruži..
Ta mesec tudi jaz pričnem s postopkom z IVF (pri Rešu)..danes sem dobila suprefact in pa merional..tako da čakam 18.1. da štartam s sprejem..Kakšni koristni nasveti? A so možni kakšni stranski učinki? Nekje sem brala, da potem user posted image  rada malo zamuja..

Vsem želim, da čim prej zagledat tisti željeni plusek..user posted image user posted image

Dobrodošla draga...stranski učinki so glavoboli, ja je pa res da rada user posted image malo zamuja, nič bat, jest sem vsak dan popila deci, dva, tri... terana, pa mi je zamudila en dan user posted image , ko pa začneš s špikami gonala ali menopurja je pa priporočljivo piti pivo vse do punkcije... tko da...dobrodošla med alkoholike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

08.01.2010, 19:03

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: bit

upam da je sneg kriv da se toliko časa ne javi..user posted image user posted image

jest tut upam da mogoče internet ne dela...Bitka skup drživa pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikovit moja....smo s tabo prav sve

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

08.01.2010, 19:08

clock-img

bit

pencil-img

1211

mam že čist bele členke...to drzim pesti..

clock-img

08.01.2010, 19:22

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Pikovitka - mislim nate in sem že čist živčna... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

08.01.2010, 19:26

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Pikovitka, danes pa cel kup RR-jevk dežura na tej temi, misli na tebe, drži pesti,....user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 19:55

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Kot kaže bom tokrat jaz prinesla slabe novičke od naše Pikovit, punce moje mi jokamo, pikici je nehal biti srček, ostalo si lahko predstavljate...
Mi je tako hudo, kot bi se to dogajalo meni...

Pikovit naš, drži se, vem da je težko, točno vem, kako se počutiš,  user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

08.01.2010, 19:58

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Pikovitka draga moja. Ni fer. Ma res ni fer. Iskreno mi je žal, da to prestajata. Objem in poljub zate. Nimam besed.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

08.01.2010, 20:01

clock-img

nokes

pencil-img

1441

draga pikovit, zelo, zelo mi je hudo! ni prav! user posted image  objem.

nokes

clock-img

08.01.2010, 20:04

clock-img

IVYY

pencil-img

294

Pikovitka...hudo mi je zate in zelo mi je žal, ampak drži se in ni še vse izgubljeno!

user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

clock-img

08.01.2010, 20:14

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Piki moj user posted image . Ne najdem besed. Lubčkam in objemčkam te močno močno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem