writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

27.03.2010, 22:29

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Se samo na hitro javim, da smo mi še vedno zdravstveno bolj slabo. Se kar izmenjujemo in vsakič, ko že zgleda kot, da bomo končno ven iz tega, se spet pojavi kaj novega.
Brin je imel včeraj sistematiko, a ni bil cepljen. Bo čez en mesec, če nam rata in bomo zdravi. 
Nove mere z dne 26.3.: 8700 g in 75 cm.

VSE NAJBOLJŠE vsem, ki so v teh dneh moje odsotnosti z RR praznovali 1. rojstni dan!

No, toliko za sedaj. Se pa neusmiljeno približuje dan D, ko bo treba spet v službo.

clock-img

28.03.2010, 12:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Se samo na hitro javim, da smo mi še vedno zdravstveno bolj slabo. Se kar izmenjujemo in vsakič, ko že zgleda kot, da bomo končno ven iz tega, se spet pojavi kaj novega.

A ti o nas pišeš? user posted image Ravno včeraj sem se ti pohvalila, da smo zdej ok... pa ima Nika že spet vročino. Tokrat od zobka, ga prav vidim, kako prodira ven. Poleg tega se slini ko polž, kaka na veliko in je seveda sitna. Brez tega ne gre. user posted image
Super za mere, priden fant.

clock-img

29.03.2010, 08:10

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dan!user posted image

clock-img

29.03.2010, 13:22

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dooooobeeeeeeeeeeeeeeer daaaaaaaaaaaaan!user posted image

clock-img

29.03.2010, 19:20

clock-img

trezika

pencil-img

3981

zdaj je pa že DOBER VEČER user posted image

clock-img

29.03.2010, 21:21

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa še od mene! DOBER VEČER!!!user posted image

clock-img

29.03.2010, 21:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jutri sem doma, ker imava cepljenje, ki ga še nisva imela ob 12 mesecih, ker je bil takrat prehlajen. user posted image

Sem vzela bolniško.

clock-img

29.03.2010, 21:25

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jutri sem doma, ker imava cepljenje, ki ga še nisva imela ob 12 mesecih, ker je bil takrat prehlajen. user posted image

Sem vzela bolniško.

dobro opravita... pa potem izkoristita preostanek dneva user posted image

clock-img

29.03.2010, 21:34

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Jaz sem še tu kake pol ure ,če me kdo rabi user posted image

clock-img

29.03.2010, 22:30

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz sem še tu kake pol ure ,če me kdo rabi user posted image

si še tu????user posted image

Jaz pa, ko zmešana iščem app na Hrvaškem za dopust!user posted image Moram gledati toliko dejavnikov, da ne vem, če bom še v tem letu kaj našla. user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2010, 22:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Sem vzela bolniško.

Hvala! Bova!user posted image

Pa ti? Sploh te v soboto nisem vprašala, če si že v službi?

clock-img

29.03.2010, 22:40

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

30.03.2010, 12:14

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

sedaj pa na malčkeuser posted image ...pa upam da boste tam kaj bolj čvekaleuser posted image ...ste se polenle da ob čaju zjutraj nimam več kaj bratuser posted image
nove mere 74 cm,9400 g,cepljeni...aja,pa 2 zobek je pokukal...pa uživajteuser posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

30.03.2010, 16:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne ne, jutri še Brin praznuje. user posted image

clock-img

30.03.2010, 19:14

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

sem mislila da smo zadnjiuser posted image pa glede na zatišje do jutri ne bomo niti te strani nakloftaleuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

30.03.2010, 20:00

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Kaj mi lahko prosim ena pove kaj je dans za dan??? Maruša je tako naspidirana da ni za verjetuser posted image user posted image user posted image Zjutraj se je zbudila ob 7, pa v celem dnevu spala od 13.30 do 14user posted image zdaj pa mi še vedno okol nori...zmeče dol vse kar ji pride pod roke... in ne kaže niti najmanjših znakov utrujenosti user posted image user posted image

clock-img

30.03.2010, 20:01

clock-img

trezika

pencil-img

3981

pa dober večer user posted image

clock-img

30.03.2010, 20:01

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Sem vzela bolniško.

ne še... sem še v fazi pošiljanja prošenj user posted image pa mi že zmanjkuje idej user posted image

clock-img

30.03.2010, 20:21

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Sem vzela bolniško.

ne še... sem še v fazi pošiljanja prošenj user posted image pa mi že zmanjkuje idej user posted image

aha...veliko sreče tudi tebi!!!

Tasa JUTRI PA DRŽIM PESTI!!!! PA BO KAK BO!!!!

p.s. JA, derem se..da me bo do MB čula!!!user posted image

clock-img

30.03.2010, 20:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Danes pa je bil en takoooo lep dan. user posted image user posted image user posted image

Imela sva ceplenje a pred njim in po njem sva vozičkala kot še med porodniško. Joj, kako je bilo fajn. Sem že pozabila, pa sem komaj 1 mesec v službi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2010, 20:35

clock-img

trezika

pencil-img

3981

pa mi je le uspelo.... dat Marušo spat.... to ni več res kakšno dreje je to pred spanjem...enostavno ne bo spala pa je že tako zmatrana da jo samo meče sem in tja... upam, da je to samo kakšno obdobje kr drugače se mi bo spipalo user posted image

clock-img

30.03.2010, 20:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

pa mi je le uspelo.... dat Marušo spat.... to ni več res kakšno dreje je to pred spanjem...enostavno ne bo spala pa je že tako zmatrana da jo samo meče sem in tja... upam, da je to samo kakšno obdobje kr drugače se mi bo spipalo user posted image

user posted image user posted image user posted image samo, da spi...

clock-img

30.03.2010, 21:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Aja, pa moj otrok HODI!user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

30.03.2010, 21:48

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

čer..podatki za seznam--8110 gramov,velika 80..user posted image

clock-img

30.03.2010, 21:49

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Skokec čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa en velik cmok za njega.

Kokica tudi pri nas je bil en lep dan .Trezika tak ,da ne vem kaj je s tvojouser posted image .
Zjutraj sem imela s tamalima logopeda.Sta pokazala vse svoje čare tak,da je bla ženska ju kar vesela.Če mene vprašaš sta ji polepšala dan.Čvekala z njo ko dva velika kaj so se menli samo oni vedouser posted image .
Drugač ,pa sem ji mogla povedat kašne besede in zloge uporabljata.Pa ,če sta že shodla in take formalnosti.V glavnem je zadovoljna z njima.En stavek njen:
Če je mama v redu so pol otroci vreduuser posted image .Mislim ,da bolj kot živim za njiju res ne gre.

Popoldan sta ,pa imela še kontrolo pri zdravnici in je Anže zdrav.Tomaža ,pa še malo sluz zaliva drugač,pa pljučka ok.
Pokazala sem ji tudi poročilo iz uz srčka ,ker sta obadva imela šum na srcu ,Tomaž je imel celo dve.In je rekla njuna P ,da je vse lepo zaprto a ,da ne ve kako jima je to uspelouser posted image .
Tak,da ja ima tudi mami Persida malo sreče pri njunih sončkih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem