cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

07.12.2009, 20:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kokica ti nekaj na mail pošiljam.. user posted image nekaj pune lepega user posted image

clock-img

07.12.2009, 20:53

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

A ima še katera shranjeno tisto int. stran, ko lahko svojo fotografijo daš v poljuben okvir oz. ozadje?user posted image

ŽE NAŠLA! user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.12.2009 20:59:09 >

clock-img

07.12.2009, 20:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kokica ti nekaj na mail pošiljam.. user posted image nekaj pune lepega user posted image

že dobila...HVALA! Super! Si se potrudila!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2009, 21:03

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

A ima še katera shranjeno tisto int. stran, ko lahko svojo fotografijo daš v poljuben okvir oz. ozadje?user posted image

še meni povej

clock-img

07.12.2009, 21:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

še meni povej

evo:

http://www.loonapix.com/

clock-img

07.12.2009, 21:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

še meni povej

evo:

HVAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

FUL dobro. Za tako sliko smo mi dali 2,1€ v Foto tabor kaj je tam nardila. Kaj mi te tega nisi prej pokazala user posted image user posted image user posted image Bi imeli čokoladnega pokritega user posted image

clock-img

07.12.2009, 21:11

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

še meni povej

evo:

HVAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

FUL dobro. Za tako sliko smo mi dali 2,1€ v Foto tabor kaj je tam nardila. Kaj mi te tega nisi prej pokazala user posted image user posted image user posted image Bi imeli čokoladnega pokritega user posted image

Ej, nisem vedla...da tega nimaš..to je enkrat ena tu gor prilimala..

clock-img

07.12.2009, 21:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim?? user posted image

clock-img

07.12.2009, 21:17

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

jej sem že našla..pa tak na veliko piše SAVE user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

07.12.2009, 21:20

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim?? user posted image

ne, lepo si shrani na svoj računalnik, ko sliko dodelaš ali le okvir in potem printaš-...

clock-img

07.12.2009, 21:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ne, lepo si shrani na svoj računalnik, ko sliko dodelaš ali le okvir in potem printaš-...

nimam printerja user posted image
sliko pa sem shranla nekam, pa nimam pojma kam user posted image user posted image

clock-img

07.12.2009, 21:40

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

sliko pa sem shranla nekam, pa nimam pojma kam user posted image user posted image

te pa ponovi postopek pa daj na ključek...pa ti naj T. v službi sprinta...

clock-img

07.12.2009, 21:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pametna ideja ja user posted image user posted image
Sam nebom danes, sem danes glih slike poslala pa na slike napisala Vesel Božič in srečno 2010 . Bom videla kak bo uspelo. Če pa nebo, pa bo T. sprintal,saj je do 17. še v službi user posted image

clock-img

07.12.2009, 21:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

pametna ideja ja user posted image user posted image
Sam nebom danes, sem danes glih slike poslala pa na slike napisala Vesel Božič in srečno 2010 . Bom videla kak bo uspelo. Če pa nebo, pa bo T. sprintal,saj je do 17. še v službi user posted image

Pridna. Jaz pa še moram V. slikati, pa se nekak ne spravim zraven. user posted image

clock-img

07.12.2009, 22:11

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

07.12.2009, 22:13

clock-img

spps

pencil-img

14046

tu je še en link http://www.photofunia.com/

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2009, 22:15

clock-img

spps

pencil-img

14046

Lepo spite :D

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2009, 23:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

grrrrrrrrr, od 7:00 klicarim v otroško ambulanto in skoz zasedeno, pa centrala tudi user posted image user posted image user posted image zdravstvo za en kuser posted image

Kaj pa je? Greste h P?

ja, Lea naj bi imela posvetovalnico pri 9ih; Žiga pa kašlja ko star deda in so zelenci prisotni user posted image tko da ga je treba peljat; sej itak bom pol mogla it si kupit sama sirupe in podobno samo bi rada vidla da ga pregleda, ker tudi mal težje diha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigo.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - a si ruknila kerega že na slavljenko?

Nisem, bom pa jutri nadoknadla, obljubim. user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Aja, naša Lijika pa je včeraj začela kobacat user posted image Zdaj se plazi kot specialec slov.vojske in kobaca kot kuža. Odvisno kakšno podlago ima user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala.

clock-img

08.12.2009, 08:35

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Dober dan!

Joj, me dolgo ni bilo tu - že sedmi del user posted image

Se vam javim, da me ne zbrišete. Smo bili kar bogi. Starejši je imel virozo na virozo. Prejšnji teden pa smo končali na Pediatrični kliniki. Je šlo kar lepo skozi, kakor bi lahko bilo. Istočasno je bil seveda bolan tudi Brin, ki je tudi že boljši, a še vedno zelo kašlja in mu čuda iz nosu vlečem. Je bilo prav pestro. Sedaj bomo kar dolgo vsi trije doma, tako da bom imela malo manj časa za RR kot prej, a se bom potrudila, da vsaj vsake toliko malo poklepetam z vami. user posted image

clock-img

08.12.2009, 08:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dan!user posted image

clock-img

08.12.2009, 08:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Nina00 user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 08:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nina00 user posted image user posted image user posted image user posted image

še od mene en kup objemčkov. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 08:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dan!user posted image

Kokica, dobro jutro.
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem