writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

15.01.2010, 10:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Persida: za bavca user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da je vročina že minila. Mogoče pa bo sedaj dobil pikice po telesu in bo prebolel 6. otroško bolezen. user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:36

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida: za bavca user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da je vročina že minila. Mogoče pa bo sedaj dobil pikice po telesu in bo prebolel 6. otroško bolezen. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 11:36

clock-img

spps

pencil-img

14046

Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. user posted image user posted image user posted image

to imaš pa pravuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 11:52

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: spps

še malo pa se bom še jaz izpisala..je že čisto brezveze!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:54

clock-img

spps

pencil-img

14046

še malo pa se bom še jaz izpisala..je že čisto brezveze!user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda,da bo nekaj časa zatišje, potem, pa ko večina delala bo še pa slabše....user posted image

Ponavad, takrat ko imam časa itak nobene ni, ko me ni pa ste ponavad aktivne ( bile )user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 11:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

Koki. a bos Valentina kaj maskirala? Če boš v kaj?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 11:58

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

sem razmišljala ja...Samo ne vem v kaj. user posted image Imam od Nexta enega pingvina-kombinezon, zimski, pa bo kar to, če se drugega ne spomnim. Pa ti?

Kdaj pa sploh ne pust letos?user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 12:18

clock-img

trezika

pencil-img

3981

PERSIDA pikepoke za vas vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša je pa dans kljub dokaj zamašenemu nosku spala skoraj celo noč...2x sn ji dala malo čaja in to je blo to... kaj je blo pa tisto dretje včeraj ponoči pa mi tako ni jasno...zobek še ni kakšen na pohodu...

clock-img

15.01.2010, 13:36

clock-img

spps

pencil-img

14046

sem razmišljala ja...Samo ne vem v kaj. user posted image Imam od Nexta enega pingvina-kombinezon, zimski, pa bo kar to, če se drugega ne spomnim. Pa ti?

ma ne vem še al bom malega kaj maskirala al ne.

drugače je pa letos 16.2.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 13:48

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Dober dan!

Trenutno pijem kavo po kosilu in imam svojih 5 minut. En otrok spi, drugi gleda risanko.

Sedaj sem dva dni oba zjutraj budila malo pred osmo, ker smo imeli obveznosti. Danes, ko bi lahko spali, smo pa že od pol sedmih auf user posted image

clock-img

15.01.2010, 13:50

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Persida user posted image user posted image user posted image  za tvojga bolančka in user posted image user posted image user posted image  zate.

clock-img

15.01.2010, 13:51

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Ali pa, če moraš sama celo stran popisat, da si lahko prva user posted image user posted image user posted image  Samo, potem si prva in edina user posted image

clock-img

15.01.2010, 13:52

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša je pa dans kljub dokaj zamašenemu nosku spala skoraj celo noč...2x sn ji dala malo čaja in to je blo to... kaj je blo pa tisto dretje včeraj ponoči pa mi tako ni jasno...zobek še ni kakšen na pohodu...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 13:53

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

ma ne vem še al bom malega kaj maskirala al ne.

drugače je pa letos 16.2.

Pri nas bo večji dalmatinček, Brin pa user posted image

clock-img

15.01.2010, 18:33

clock-img

novo

pencil-img

2871

evo, da se še mogoče zadnjič javim al pa tudi ne. Greva preventivno jutri zdravniku, da posluša, ker mi po dveh prebolelih bronhitisih vedno panika. Pa če druga ne: Bolje sprečit, nego lječit! user posted image
No, naša bo za pusta pikapolonica. Zahvala gre naši Piruriuser posted image , tak da nimamo več teh skrbi.
Punce, mi katera hoče povedati, če je naročevala kaj od Nexta po novem letu, ker meni kr neki blokira, ko hočem narediti nakup? user posted image Pred tem pa je šlo vse ok.user posted image
No, sem bila danes pridna in oddala olajšavo tak da to je že tudi rešeno. Se prav sama sebi čudim, ker prej sem vedno z vsemi stvarmi čakala do zadnjega trenutka.
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bavceke in seveda tudi za nas, mamicam pa user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

15.01.2010, 20:46

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Dobbro jutro, dober dan!
Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila.
V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu: user posted image user posted image

Držim pesti. Na rokah in nogah. user posted image

clock-img

15.01.2010, 20:46

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!user posted image

Eh....user posted image user posted image user posted image

Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden user posted image če že tule ne moremo čvekat.

clock-img

15.01.2010, 20:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden user posted image če že tule ne moremo čvekat.

user posted image user posted image Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekašuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 20:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

evo, da se še mogoče zadnjič javim al pa tudi ne. Greva preventivno jutri zdravniku, da posluša, ker mi po dveh prebolelih bronhitisih vedno panika. Pa če druga ne: Bolje sprečit, nego lječit! user posted image
No, naša bo za pusta pikapolonica. Zahvala gre naši Piruriuser posted image , tak da nimamo več teh skrbi.
Punce, mi katera hoče povedati, če je naročevala kaj od Nexta po novem letu, ker meni kr neki blokira, ko hočem narediti nakup? user posted image Pred tem pa je šlo vse ok.user posted image
No, sem bila danes pridna in oddala olajšavo tak da to je že tudi rešeno. Se prav sama sebi čudim, ker prej sem vedno z vsemi stvarmi čakala do zadnjega trenutka.
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bavceke in seveda tudi za nas, mamicam pa user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa nisi danes šla? Saj veš kako je z našimi dežurnimi, če imaš srečo so celo v ambulanti... drugače pauser posted image user posted image , da ne bo kaj hudega.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 21:02

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekašuser posted image

ooo, lej jo. Kaj pa ti tuki? user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:23

clock-img

spps

pencil-img

14046

ooo, lej jo. Kaj pa ti tuki? user posted image user posted image user posted image

Mal čekiram, ker se čist zmozgana prišla iz šoleuser posted image  in se psihično pripravljam na jutrišnje predavanjeuser posted image

Sejbi šla spat, pa sem se preveč napapcala, ko sem domov priššlauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.01.2010, 21:55

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Mal čekiram, ker se čist zmozgana prišla iz šoleuser posted image  in se psihično pripravljam na jutrišnje predavanjeuser posted image

Sejbi šla spat, pa sem se preveč napapcala, ko sem domov priššlauser posted image user posted image

Mene pa ravno takrat potegne v horizontalo. Mi pade tlak, ker gre vsa kri v trebuh user posted image

clock-img

16.01.2010, 12:19

clock-img

novo

pencil-img

2871

Zakaj pa nisi danes šla? Saj veš kako je z našimi dežurnimi, če imaš srečo so celo v ambulanti... drugače pauser posted image user posted image , da ne bo kaj hudega.

Sem do zdaj vedno mela srečo, da sem naletela na vredu! Drugače pa sem želela, da vidimo, kaj se bo izcimilo, al bo boljše al slabše, pa je očitno šlo na slabše. Vsaj ponoči, pa še iz nosa ji je začelo curit šele danes. No, bomo viddeli! user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

16.01.2010, 15:03

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Bingo.Tomaž dobil pikico pri pikici.Anže ,pa začne kuhat tak ,da teden dni še me ne bo naokol.Jaooo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem