cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: A je lahko še kaj?

clock-img

03.12.2009, 15:21

clock-img

Anonimen

to ni še nič... mi smo meli v treh dneh:
-prometno nesrečo
-zastrupitev s hrano (posledično smo bli dva dni v bolnici)
-požar, kjer je razneslo kantico z bencinom

Tko da... ne jmbri user posted image

clock-img

03.12.2009, 15:22

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

ČeladICo kupit.

aja, a si mislila tisto iz prejšnje temeuser posted image ?

Tisto, ja user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

03.12.2009, 15:24

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: tedy

to ni še nič... mi smo meli v treh dneh:
-prometno nesrečo
-zastrupitev s hrano (posledično smo bli dva dni v bolnici)
-požar, kjer je razneslo kantico z bencinom

Tko da... ne jmbri user posted image

U ****ti, kaj potem sploh še ostane velikim user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

03.12.2009, 15:31

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ahmm, zmeraj je lahko še kaj..ne klič hudiča, sej veš da na kup sere user posted image

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 3.12.2009 15:32:48 >

clock-img

03.12.2009, 16:30

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Lej, moj dec ima pa danes RD, pa se spljoh ne bova videla, ker je ztjuraj šel navsezgodaj, optem jaz delam popoldne, ob pa gre na neko tekmo, nato žurat s frendi---

si zdaj malo potolažena, da nisi edina, ki se vse zgrne nad njo...

ali pa to, da je Jnačika danes rodila - pomisli malo, no!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 16:43

clock-img

ronja

pencil-img

15289

A je lahko še kaj?

ne tega spraševat, ker se vedno še najde!
Če te kaj potolaži: me smo vse tri bolane, vročina in prav bedno počutje, smrkanje na veliko...ronja je bila v zadnjem mesecu 2x v vrtcu,...
pa avto nam je dokončno crknil, tak da ga zdaj niti prodat ne moreva, popravljat se ga ne splača, za drugega starega trenutno še nimava,kar smo zmenjeni, odpada, prihajajo neplanirane zadeve, plani se podirajo in jih je treba na novo sestavit...

clock-img

03.12.2009, 18:39

clock-img

maya2

pencil-img

1957

če sem se letos kaj naučila je to to: VEDNO je lahko še slabše user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

03.12.2009, 19:50

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Najprej je tamala dala roko na peč in si opekla prste (imeli mehurje)

men je tole že čist dost, vse ostalo je pa že višek ali "Bog te nima rad"

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

04.12.2009, 06:44

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Če te kaj potolaži: me smo vse tri bolane, vročina in prav bedno počutje, smrkanje na veliko...ronja je bila v zadnjem mesecu 2x v vrtcu,...
pa avto nam je dokončno crknil, tak da ga zdaj niti prodat ne moreva, popravljat se ga ne splača, za drugega starega trenutno še nimava,kar smo zmenjeni, odpada, prihajajo neplanirane zadeve, plani se podirajo in jih je treba na novo sestavit...

----------------------
user posted image In ti še najdeš živce, da tako skulirano pišeš sem gor, kot da je vse ok, da spiš na perju in da ti ne fali las z glave!?
Če ti je kaj v (virtualno) moralno oporo- pazim ti otroke čez vikend user posted image !

ROŽICA

clock-img

04.12.2009, 07:09

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

A je lahko še kaj?

ne tega spraševat, ker se vedno še najde!

mater user posted image , en koš virtualnih robčkov, čaja in objemov. In še en virtualni super attack, da se čimprej sestavite user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

04.12.2009, 09:32

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Madonca, vidim, da nam gre še kar dobr ... Sam mojga je v hrbtu usekalo zadnjič na košarki, tako da smo za nekaj časa na suhem .. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa vse BP (trkam na les).
Najhuje je po moje to, da te Miklavž ta vikend TOTALNO zignorira.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

04.12.2009, 16:34

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hehe, punce, hvala, bom vse virtualne robčke, varsto itd... ponucalauser posted image . ma, jaz si v takih primerih rečem, da je boljše da je več malih stvari narobe kot pa ena velika.

Brez avta se da preživet, sicer pa za take stvari vedno rečem "saj je samo denar", pa z mal vročine in nekim sranjem od bolezni (ni še definirana) tudi, če bi recimo mela samo malo manj sreče lani, pa Lejle ne bi bilo... Pa če ne bi imela intuicije zadnjič, da sem šla po drugi poti, bi glih nabasala na eno fajn nesrečo - sem ravno zavila v drugo smer, bi morala po vseh pravilih bit točno tam... Tak da v bistvu imam srečouser posted image - poleg tega, da mam fajn otroke (sicer bolane, ampak nič neozdravljivega), pa lubija, ki ga sicer cel dan ne bo, ker imajo službeno zabavouser posted image ...
Mam pa seveda tudi jaz kdaj vsega dosti in si rečem, da se ne grem več. Samo ker me nihče ne upošteva, se moram še naprej it - še nisem našla kartice za izpis - oz. tista, ki obstaja mi pa ni všečuser posted image , tok hudo pa tut niuser posted image .

Včasih pač pridejo taki dnevi, saj drugič gre pa vse po masluuser posted image . Se tolažim, da se v takih situacijah ljudje povezujemo med sabo. Pa seveda što ne ubije, jačauser posted image

clock-img

04.12.2009, 21:52

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Aja, sem pozabila povedat, da nam je začel ta teden na veliko še računalnik crkavat (dobesedno, se kar izklopi, kadar mu paše), pa vsem trem radijem, ki jih posedujeva, ne dela cd player (to se vam mogoče ne zdi nič hudega, samo jaz sem človek, ki mi glasba ful pomaga, kadar je kaj narobe, poleg tega je Ronja bila navajena na en cd zaspat in posledično zdajle, ob 21:50, še ne spi - hodim k njej jo cartat, pa v kuhno jest vmes, ker se je prej zbudila, ko mi je začelo krulituser posted image user posted image ).
ampak jem pa melono, ki mi jo je lubi zrezal zjutraj, hehe - it's never all baduser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem