writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

11.12.2009, 20:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo justovanje je uspelo user posted image

maja tubby naročeno

clock-img

11.12.2009, 20:20

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Šivilja dobra si... meni je danes bilo kar žal, ko sem se spravila piškote pečt z Anžetom in Lukcem user posted image user posted image user posted image Kuhinja je bila kot bomba, omare so vse omazane... ampak piškoti so dobri... Anže pa nadvse srečen  in to je tisto kar je najbolj pomembno.

clock-img

11.12.2009, 20:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja zs user posted image

petrazg user posted image user posted image user posted image za piškotke

clock-img

11.12.2009, 20:54

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

oooooooooooooooooooooooooooooo.....

meduzica user posted image

K.tja in ostale , zgleda da so pesti pomagale neki sem znala, plonkala sem pa ko hudič user posted image user posted image , še dobr da je mela soseda plonke da mi jih je posojala ... z moje strani je narejeno, z njegove pa nevem kaj bo...user posted image  jih je blo dost že 5ič na izpitu... upam na najboljše.

Sm že pršli k T,... in že slišim mojga kako povzdiguje glas nej že neha nakladat kok je ona boga user posted image ... ah ja , vse po starem, tko je pa če odpreš skrinjo user posted image

Flaška sem ti fouš... (kam ste pa taveizga mulca dala?)

in vse ostalo v zvezi z moškimi, me je nasmejalo...user posted image  taki pač so, reveži user posted image

Prešinila me je misel če bi mogoč se dobile na prednovoletni zabavi, tko zvečer? večerja, 5 litrov kuhanga ,... kaj pravte? da stestiramo katero bo prej klical user posted image

user posted image

clock-img

11.12.2009, 20:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zoja aja žur.....user posted image ....itaaaaaak!!!
aja in mene sploh ne bo klical,bi me pustil pri miru,kva pa je dva mulca bo pa že porihtal,

clock-img

11.12.2009, 20:58

clock-img

Anonimen

ojej, ste vse v piškotkih danes?

petrazg, ti je tudi Luka pomagal?

meni se jih letos ne da delati,... jih bom samo jedla.user posted image

zoja10, ti si pa polna adrenalina,... še od izpita, ne?user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dudiuser posted image A si kej novga izvedla? Kdaj lahko dajemo materino dušico našim dojenčkom?

Petrazg, kako lepo si pa tole napisalauser posted image Sej kuhinjo bo pa itak tvoj pospravil, ane?user posted image
user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Pa ne se pozabit pocrkljat danes... Da bo vstop v vikend lepši...

user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:10

clock-img

majana79

pencil-img

8822

*slin slin*

A pridejo taki tut po naročilu na dom pospravljat? user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:10

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Ja, Luka je pomagal zraven... s svojim dretjem, ker ni bil v središču pozornosti user posted image user posted image user posted image Sem ga na koncu imela kar na pultu in je veselo razbijal s svojo žličko za jest...

Flaska... nič se ne bomo cartali danes, je šel na nogomet...user posted image

Dudi... jua, povej kaj si kej zvedla...
Zoja user posted image za izpit... za prednovoletno se pridružujem...

Zdej si grem malo kmetijo porihtat...user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:12

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
*slin slin*
A pridejo taki tut po naročilu na dom pospravljat? user posted image user posted image

Tut, tut. Sam najprej moram zvohat s katere agencije jeuser posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja z vsemi stvarmi se lahko maže  tud naše malčke...pač ko prvič probaš daš malo da vidiš če bo kakšna rekcija,drugače pa čimprej ko se začne kaj čudnega dogajat mazat in namakat v kopeli.

clock-img

11.12.2009, 21:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja in za vse kašljajoče in astamtike,krema materine dušice na pljuča spredaj in zadaj in na vsako stran eno kapljico evkaliptusovega olja...olje sivke ali pomaranče v izparilnik ali inhalacije za pomiritev kašlja

clock-img

11.12.2009, 21:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

*slin slin*

Tut, tut. Sam najprej moram zvohat s katere agencije jeuser posted image user posted image

No, pa ne pol pozabit povedat kolegica user posted image

user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:19

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

O, super! Hvala, Dudi! Tretma z materino dušico se za tamalo začne že jutri!user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:20

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

*slin slin*

No, pa ne pol pozabit povedat kolegica user posted image
user posted image

Ko bo tu oddelal svoje, ga pošljem naravnost k tebi user posted image   Upam da bo še kej pri močehuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:21

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Ja in za vse kašljajoče in astamtike,krema materine dušice na pljuča spredaj in zadaj in na vsako stran eno kapljico evkaliptusovega olja...olje sivke ali pomaranče v izparilnik ali inhalacije za pomiritev kašlja

Sivka za pomiritev kašlja??!?! ŽE NESEM!!!!user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

O, super! Hvala, Dudi! Tretma z materino dušico se za tamalo začne že jutri!user posted image

namažeš lahko zjutri ali zvečer pa po podplatkih tud lahko

clock-img

11.12.2009, 21:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dudi, a maš ti to kje zapisano? user posted image da bi tale tja med 'prvo pomoč'

Jaz bom pozabila sigurno...

clock-img

11.12.2009, 21:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majana nimam nič zapisano,zdej še vse vem itak je tega tolk da je res fajn slišat

clock-img

11.12.2009, 21:26

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Danes sem jo že po podplatkih. Zdele ima pa sivka-time. Spančka ko polhek, pikica malauser posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

majana nimam nič zapisano,zdej še vse vem itak je tega tolk da je res fajn slišat

Ja sej vem, ravno zato ker je toliko informacij bi bilo ful fajn to met zbrano na enem mestu. user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

A za zobke tudi kaj pomaga? user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

flaska super,boš videla da bo boljš...jaz sem T zdaj nekaj časa mazala ker je kašljal in je nehal

clock-img

11.12.2009, 21:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja sej vem, ravno zato ker je toliko informacij bi bilo ful fajn to met zbrano na enem mestu. user posted image

jaz lahko naredim seznam kaj se za kaj uporablja samo veliko jih teh stvari ne uporablja...ne vem kaj čem nardit

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem