writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

14.12.2009, 10:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

lukec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 10:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

maj spi user posted image ...jaz sem pa pri čokoladnemu milkavžku user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

drag pr nas tko sneži in če ne bo do popoldneva nehalo ne bom šla v Lj...bom šla pa sigurno en dan

Ni problem. user posted image Danes se še jaz nikamor ne premaknemuser posted image

clock-img

14.12.2009, 10:06

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

lukec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene... user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 10:18

clock-img

Anonimen

no pa smo nazaj, mede k pr hudičihuser posted image user posted image user posted image user posted image   zdej se pa kosilo kuhauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 10:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maj spi user posted image ...jaz sem pa pri čokoladnemu milkavžku user posted image

user posted image

drag pr nas tko sneži in če ne bo do popoldneva nehalo ne bom šla v Lj...bom šla pa sigurno en dan

Ni problem. user posted image Danes se še jaz nikamor ne premaknemuser posted image

če bo nehal padat bom šla drugač pa ne

clock-img

14.12.2009, 10:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Capoeira društvo imamo.

user posted image user posted image user posted image  pa ti to obvladaš?
meni se zdi kar zahtevno.

clock-img

14.12.2009, 10:22

clock-img

Anonimen

petrazg user posted image user posted image user posted image  za Lukca, da se čimprej pozdravi!

clock-img

14.12.2009, 10:23

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jah, sem bila kar v redu ja...sicer daleč od kakšnih profesorjev...a mi je kar šlo. Zdej pa že več kot eno leto nisem nič špilala...sem pa še v sedmem mesecu nosečnosti naredila kolo (in si skoraj roke polomila user posted image ). 

clock-img

14.12.2009, 10:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ponovno uprasam...kaksne svecke to?

clock-img

14.12.2009, 10:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

petrazg user posted image user posted image user posted image  za Lukca, da se čimprej pozdravi!

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 10:27

clock-img

Anonimen

jah, sem bila kar v redu ja...sicer daleč od kakšnih profesorjev...a mi je kar šlo. Zdej pa že več kot eno leto nisem nič špilala...sem pa še v sedmem mesecu nosečnosti naredila kolo (in si skoraj roke polomila user posted image ). 

jz hodim na aerobiko in me najbolj jezi k stoje ne morem narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem se odločila da bom res začela z zdravo prehrano, sploh k so rekl da bom ful težko shujšala zaradi ščitniceuser posted image

clock-img

14.12.2009, 10:32

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz hodim na aerobiko in me najbolj jezi k stoje ne morem narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem se odločila da bom res začela z zdravo prehrano, sploh k so rekl da bom ful težko shujšala zaradi ščitniceuser posted image

Mah, pri stoji je najbolj pomembno to, da se ne zaletiš na roke, ampak najprej roke postaviš na tla in se šele nato z nogami odrineš od tal. Pa ne smeš gledat v tla, ampak v isto smer kot je trebuh obrnjen. Ker če gledaš v tla, te to avtomatično dol vleče. Teža pa tu skoraj nima veze (sem videla že precej močne ljudi stojo narest user posted image ).

clock-img

14.12.2009, 10:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ponovno uprasam...kaksne svecke to?

pomoje une bronhopulmin svečke

clock-img

14.12.2009, 10:42

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Evo Lukec se je najedel, zdaj pa upam, da bo malo zaspal... Hvala za pikepoke, upam da se tole kašljanje čimprej neha. V petek imamo radiologa in ultrazvok, da nam povedo kako je z ledvičkami. Upam, da ne faše vročine...

KatMat.
.. bronhopulmin svečke... te, ki pomagajo pri kašlju... da se prej konča...

Cveka... a vi pa kar stoje delate... ojoj. še to se mi manjka na telovadbi... user posted image user posted image user posted image

Tubby... danes pa greva spet švicat user posted image

sneg mi pa ni všeč, ker ga je samo za vzorec in ne moreš nič počet, samo vse bo usrano...user posted image

clock-img

14.12.2009, 10:44

clock-img

Anonimen

ojej!user posted image

jaz sem zadnjič hotela O. pokazati, kako se naredit stoja pa sem komaj premaknila noge do stene,... da ne rečem, da svečo naredim šele v ž-poskusu! sem kot kegeljčekuser posted image

clock-img

14.12.2009, 10:44

clock-img

majch

pencil-img

1422

ojla...pomanjkanje časa...tle itak več ne vem, kaj se dogaja, tako da...pri nas nič novega, edino slike od krsta smo končno dobili, pa zobek čakamo tako da... mejte lep december, pa uživajte v sneguuser posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

14.12.2009, 10:45

clock-img

Anonimen

tako da sem se odločila da bom res začela z zdravo prehrano, sploh k so rekl da bom ful težko shujšala zaradi ščitniceuser posted image

kaj pa so ti rekli glede ščitnice?

clock-img

14.12.2009, 10:45

clock-img

Anonimen

ma zdej jo je sam dvakrat delala pa sem bla edina k je nisem naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 10:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majch
mejte lep december, pa uživajte v sneguuser posted image

enako, majch!

se bodo slikice od krsta lahko na FB videle?

clock-img

14.12.2009, 10:49

clock-img

Anonimen

tako da sem se odločila da bom res začela z zdravo prehrano, sploh k so rekl da bom ful težko shujšala zaradi ščitniceuser posted image

da mi ne dela pravilno, da je preotrujena, ampak je šele na začetku, mi ne bojo dal zdravil, ampak da naj začnem uporabljat montignacovo metodo, in če ne bo šlo do 1.3., ki imam spet pregled, nič dol pol bojo dal neki za ščitnico, drugače pa ne, k naj bi bilo to samo nekaj časa po poroduuser posted image tak da bi se mi mogla sama poštimatuser posted image

clock-img

14.12.2009, 10:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kje se pa kupi te svecke??

clock-img

14.12.2009, 10:51

clock-img

majch

pencil-img

1422

enako, majch!

so tukaj v albumu do fb še nisem prišla

I'm back and I'm bad.

clock-img

14.12.2009, 10:52

clock-img

Anonimen

da mi ne dela pravilno, da je preotrujena, ampak je šele na začetku, mi ne bojo dal zdravil, ampak da naj začnem uporabljat montignacovo metodo, in če ne bo šlo do 1.3., ki imam spet pregled, nič dol pol bojo dal neki za ščitnico, drugače pa ne, k naj bi bilo to samo nekaj časa po poroduuser posted image tak da bi se mi mogla sama poštimatuser posted image

user posted image upam, da ti uspe brez tablet!

jaz bom šla pa po novem letu na (upam, da zadnji) pregled za sladkorno,... se moram tudi začet paziti.

clock-img

14.12.2009, 10:54

clock-img

Anonimen

enako, majch!

so tukaj v albumu do fb še nisem prišla

leeeeeeeeeeeeeepa!user posted image
(pa očka in mamica tudi!)

clock-img

14.12.2009, 10:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kje se pa kupi te svecke??

kraške, goriške, obalne lekarne

A ti kašlja pa se ne more odkašljat?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem