writing-img

RE: Prosim za mnenje

clock-img

11.12.2009, 08:04

clock-img

Monstera

pencil-img

437

user posted image Čestitke cat!!! :D user posted image

clock-img

11.12.2009, 09:04

clock-img

cat

pencil-img

196

Hvala za čestitke, mislila sem pa napisat tam nekje avgusta 2010 pričakujemo našega 3. user posted image !

clock-img

11.12.2009, 12:46

clock-img

pikicapokica5

pencil-img

15

Draga moja zvezdici...tako si me ganila s svojim sporočilcem...user posted image . Hvala ti deklica! Zeloooo so pomagali tvoji objemčki. Mojo žalost si čisto razblinila s svojo lepo novičko. Ooo pupiko boš dobila. Kakooo lepo.user posted image Res sem vesela zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa bo ime mali zvezdici? IIIIIIIIIII luškano...

Jaz bom pa pridna in ti še naprej poročam, upam, da že naslednji mesec z velikimi debelimi user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cat BRAVOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vedela, da bodo prišle lepe novičke s tvoje strani!!!! Iskrene čestitke. JUUUUUUHEEEEEEEJ!!!!!! Bravo user posted image srečka!!!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem