writing-img

RE: citrusi

clock-img

11.12.2009, 21:14

clock-img

naomy

pencil-img

151

no, meni je pediater povedal tako, kot sem zgoraj napisala ;)

clock-img

11.12.2009, 21:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jancika

Kdaj ste doječe mamice začele uživali limone in pomaranče, če ste jih sploh.
Ful imam rada mandarine, pomaranče, pa mal limone za grlo, pa ne vem, bi ali nebi.

Jedla sem vse po spisku. Od vsega začetka.user posted image 10 dni po porodu sem se najedla pasuljauser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 21:35

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Jaz med dojenjem nisem tega jedla. Nisem hotela tvegati, ker sem slišala slabe stvari. Sosedov fantek je enkrat iz ritke krvavel, ko je mami jedla mandarine... Saj hitro mine to obdobje dojenja, pa si boš potem kupila vedro mandarin user posted image Če ti je pa res sila, pa poskušaj z eno mandarino...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

11.12.2009, 22:07

clock-img

Tea 1

pencil-img

67

IZVIRNO SPOROČILO: naomy

Ja, sigurno....

clock-img

11.12.2009, 22:09

clock-img

Tea 1

pencil-img

67

Sosedov fantek je enkrat iz ritke krvavel, ko je mami jedla mandarine...

OMGuser posted image

clock-img

12.12.2009, 04:23

clock-img

naomy

pencil-img

151

IZVIRNO SPOROČILO: Tea 1

IZVIRNO SPOROČILO: naomy

Ja, sigurno....

pa kaj tebi ni jasno???
ja, tako mi je povedal pediater mojega otroka.
kdo si ti, si mogoče kakšen pediater? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno ne... user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 09:32

clock-img

Tea 1

pencil-img

67

Sploh ne vem, zakaj se s tabo pogovarjam o teh stvarehuser posted image . Ko boš končala Medicinsko fakulteto, naredila izpit iz pediatrije in še kakšnega, potem se lahko pogovarjava naprej. In ja, sem zdravnica, res pa nisem pediatrinja.
Pa občudujem tvojo samozavest in trmouser posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 11:52

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Sorry Tea, ampak iz tvojih izjav že vsak lajik vidi, da si daleč od zdravnice.

clock-img

12.12.2009, 12:44

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Sorry Tea, ampak iz tvojih izjav že vsak lajik vidi, da si daleč od zdravnice.

In tudi če bi bila zdravnica, kaj potem?? Je to kaj takega?? Tle gor ima vsaka mamica svoj poklic, pa tega ne obeša na velik zvon!!!

clock-img

12.12.2009, 12:50

clock-img

naomy

pencil-img

151

IZVIRNO SPOROČILO: Tea 1

Sploh ne vem, zakaj se s tabo pogovarjam o teh stvarehuser posted image . Ko boš končala Medicinsko fakulteto, naredila izpit iz pediatrije in še kakšnega, potem se lahko pogovarjava naprej. In ja, sem zdravnica, res pa nisem pediatrinja.
Pa občudujem tvojo samozavest in trmouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 20:08

clock-img

Anonimen

Torej si samo splošen zdravnik. In ko boš naredila specializacijo za pediatrijo, potem pametuj vsem gor. Velika večina "samo mamic" ve več kot ti, ker imajo IZKUŠNJE .

clock-img

12.12.2009, 22:35

clock-img

Hator

pencil-img

756

Zanimivo, Tea 1 je zdravnica... očitno zdravniki berete drugačne knjige, kot jih beremo navadni smrtniki. Namreč doma imam vsaj 5 knjig o dojenčkih, pa v vseh piše, da eno so krči, drugo pa kolike, pa čeprav je tudi meni kristalno jasno, da sta besedi sicer sopomenki, ampak v tej litaraturi se jih uporablja različno. Kolike npr. kot neutolažljiv jok, ponavadi ob istih urah, ne da bi vedeli vzrok nastanka, čeprav obstaja pa desetine teorij.
No, ja, pa pustimo to. Ker sicer zgrešimo temo.

Jaz tudi na začetku nisem jedla citrusov, čeprav svetovalke za dojenje priporočajo vsakršno hrano (razen, če je otrok alergičen). Zanimivo, v lekarni so mi ravno sedaj rekli, da bi zaradi velike vsebnosti vitamina C otrok lahko dobil krče, v knjigi pa sem zasledila tudi pekočo ritko kot posledico. No, pri nas je vse ok.

clock-img

13.12.2009, 21:27

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Zanimivo, Tea 1 je zdravnica... očitno zdravniki berete drugačne knjige, kot jih beremo navadni smrtniki.

Še bolj zanimivo je, da ta zdravnica bere drugačne knjige od ostalih zdravnikov.

clock-img

13.12.2009, 21:38

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz nisem jedla, ker je mala imela rdečo ritko po njih.
Probaš pa vidiš. In če je kaj narobe, ne ješ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem