09.03.2010, 20:50
3926
A on se je pospravil z kavča?
Kdaj dobivate položnico za vrtec? Jaz jo še nisem dobila, sem pa dobila odločbo in bova plačevala vrtca okoli 265,62 eur.
Ne, ne...on je na kavču zlo malo, bi blo prej mene treba pospravt s kavča....
Odejo je pospravil, pa igračke pa drobnarije. Ja jst sm dobila prejšnji teden v bistvu dobivam na začetku mesca. Pa si dala vlogo za zmanjšanje plačila vrtca? Jst sm prej spadala v 4. plačilni razred, zdej pa kr v 3., pa ne dobim nč večjo plačo k prej. Sam sva do zdej največ plačala okrog 170€, najmanj pa 125€ k je biu 1 teden doma (januarja).
09.03.2010, 21:20
3322
Ne, ne...on je na kavču zlo malo, bi blo prej mene treba pospravt s kavča....
Odejo je pospravil, pa igračke pa drobnarije. Ja jst sm dobila prejšnji teden v bistvu dobivam na začetku mesca. Pa si dala vlogo za zmanjšanje plačila vrtca? Jst sm prej spadala v 4. plačilni razred, zdej pa kr v 3., pa ne dobim nč večjo plačo k prej. Sam sva do zdej največ plačala okrog 170€, najmanj pa 125€ k je biu 1 teden doma (januarja).
Ja, sem dala vlogo za zmanjšanje plačila vrtca in kljub temu spadava v 6. razred, kar nanese 265,62 eur. Povej mi kako to, da si toliko manj plačala vrtec, ko je bil Vid doma? Pri nas namreč v primeru odsotnosti otroka iz vrtca odštejejo samo strošek prehrane, kar znaša na mesec pičlih 12 eur.

, pa dijooooooooooo, morm it, se tamal dere
malce večji, se bomo spet dobile v živo na kakšnem kofetku in čvekcu
Čer punce
. Prijavila sem ga še k kliničnemu psihologu, da bi morda lahko odpravili to njegovo "živahnost".
Sedaj imaš 2 čupkota
, zameti
pa še vem, kaj mu bom kupila