IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Dobro jutro!
Nejc je še danes doma,ker ga je včeraj noga bolela-reakcija na cepivo,pa je izrazil željo,da bi bil danes še doma.Trenutno je v sp. štuku,samo pride kmalu gor,ker gre tašča delat.Moram povedati,da se zadnje čase s taščo super razumeva
.Vsaka je malo popustila,več se pogovarjava in skupaj ubereva srednjo pot.Upam,da tako tudi ostane!
Lepo, da se razumeta
Verjamem, da je to veliko vredno, sploh ker živite skupaj in je drugače težko vozit.
Mami je imela včeraj preiskave,danes ji bodo še slikali mreno in glavo,če ima slučajno kakšen strdek,potem bomo pa videli.Če ne bo kaj nujnega,gre verjetno domov,saj se na operacijo čaka 2 meseca.Če bo pa še ostala,bom pa jutri atiju nesla kosilo.Za danes je rekel,da ima že vse pripravljeno.
za mami, da dobro opravi.
Ali imajo vaši malčki v vrtcu še dudo in flaško? Jaz sem ju včeraj dobila v omarici,zraven pa listek: Ne potrebujem več,ker sem že velik fant! Kako pa to,da jo doma rabi?
Lump!!
Ej, ful dobro
Ja, pri nas imajo kar povečini še flaške, dudke pa ene polovica. Sicer ob obrokih dobijo pijačo v skodelicah (in jim tudi kar nekako gre), ampak pred spanjem se pa res večina še napije iz flaške
Sedaj grem pa pripravit testo za burek
Kakšnega boš delala? Pri nas bo danes kar porova juha in palačinke.