writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))

clock-img

23.03.2010, 08:42

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Slike pridejo, ko bo čist fertig user posted image , kar bo kmalu, ok?user posted image

Joj kasso a taka cifra za operacijo, kaj pa to pol je za ena operacija?

Špelin@ pol pa Gregi že ve koga lahko obrne okrog prsta glede spanja user posted image , Nia pa vedno zahteva mene za spat user posted image , ker atija ob večerih velikokrat ni, ker dela in se je razvadila.

Jana81 tudi jaz sem na žalost primorana kupovat le nujne stvari, za kuhinjo smo komaj skup spacali denar, da ne govorim kdaj sem si nazadnje kupila cunjo, brez pretiravanja je ziher že več kot eno leto. Ko (če) pa šiht dobim, pa bo šlo po moje celo bogastvo.

nia5 dodaten zaslužen ?
jst si tud prej nisem mogla velik privoščit..sem bla ko klošar..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

23.03.2010, 08:55

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce moje a ste kej dobrodelne? user posted image

user posted image

od vsakega prodanega set____a gre 1,5€ za te sirote..

Uf, škoda, da ni v kompletu kaj drugega - žal tehle reči ne potrebujem user posted image

mogoče pa tvoj dragi potrebuje..user posted image
kaj bi pa ti imela..ti mogoče lahko zamenjam če imam kaj na zalogi

Trenutno ne rabim nič, drugače pa itak veš, kateri so moji favoriti user posted image

clock-img

23.03.2010, 08:58

clock-img

jana81

pencil-img

7158

Punce moje a ste kej dobrodelne? user posted image

user posted image

od vsakega prodanega set_____a gre 1,5€ za te sirote..

Uf, škoda, da ni v kompletu kaj drugega - žal tehle reči ne potrebujem user posted image

mogoče pa tvoj dragi potrebuje..user posted image
kaj bi pa ti imela..ti mogoče lahko zamenjam če imam kaj na zalogi

Trenutno ne rabim nič, drugače pa itak veš, kateri so moji favoriti user posted image

aja sem misla da trenutno kaj potrebuješ..
sicer pa namen te akcije ni to, da kaj potrebujemo, ampak da pomagamo,kolikor pač kdo lahko user posted image

clock-img

23.03.2010, 09:10

clock-img

kasso

pencil-img

4503

jana, imaš zs

clock-img

23.03.2010, 09:15

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jana, imaš zs

ti na email odgovorim

clock-img

23.03.2010, 09:54

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jana, imaš zs

ti na email odgovorim

hvala user posted image

clock-img

23.03.2010, 10:57

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Dober dan!

Celo dopoldne sem se potepala,malo sem že zapravljala za veliko noč,saj sem imela kupon za popust,pa danes je v Šparu 20% popusta na suhomesnate izdelke,tako da sem kar prišparala;pa seveda plenice,mleko,eno kremo za obraz sem si privoščila,saj se mi že gube delajouser posted image
S taščo sva se nekaj pogovarjale,ker gre konec tedna na morje,da bi dol soseda,ki daje apartmaje v najem;pred 2 letoma smo bili pri njem;vprašala za 1. maja ali pa že za Veliko noč,če ima kaj frej.Tako me vleče na morje,da je že kar hudo!!!Potem sem se pa spomnila,da še vedno nismo avta zamenjaliuser posted image Ma,bomo pa tedensko ali 14 dnevno vinjeto,a katera je že najmanj možna, kupili,pa da se gremo malo martinčkatuser posted image Tale lancia je res ena nepremičninauser posted image Moram pa priznati,da tudi še nismo šli noben avto pogledat,razen na avtonetuuser posted image
Včeraj sem izvedela,da sodelavec,star 20 let,s katerim se super razumeva,kot brat in sestra,pričakuje naraščajuser posted image Nedolgo nazaj je punca delala splav,sedaj se pa nekaj odločata,da ga bosta obdržala.Še pred 14.dnevi sta šla narazen,pa sta se že naslednji dan pobotala

clock-img

23.03.2010, 11:01

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Celo dopoldne sem se potepala,malo sem že zapravljala za veliko noč,saj sem imela kupon za popust,pa danes je v Šparu 20% popusta na suhomesnate izdelke,tako da sem kar prišparala;pa seveda plenice,mleko,eno kremo za obraz sem si privoščila,saj se mi že gube delajo
ah ne verjamem.. drgač pa iside kolekcija user posted image
user posted image

S taščo sva se nekaj pogovarjale,ker gre konec tedna na morje,da bi dol soseda,ki daje apartmaje v najem;pred 2 letoma smo bili pri njem;vprašala za 1. maja ali pa že za Veliko noč,če ima kaj frej.Tako me vleče na morje,da je že kar hudo!!!Potem sem se pa spomnila,da še vedno nismo avta zamenjali
uživajte dokler lahko
user posted image Ma,bomo pa tedensko ali 14 dnevno vinjeto,a katera je že najmanj možna, kupili,pa da se gremo malo martinčkatuser posted image Tale lancia je res ena nepremičninauser posted image Moram pa priznati,da tudi še nismo šli noben avto pogledat,razen na avtonetuuser posted image

Včeraj sem izvedela,da sodelavec,star 20 let,s katerim se super razumeva,kot brat in sestra,pričakuje naraščajuser posted image Nedolgo nazaj je punca delala splav,sedaj se pa nekaj odločata,da ga bosta obdržala.Še pred 14.dnevi sta šla narazen,pa sta se že naslednji dan pobotala
ja ta leta so najhujša za krize...bi pa ne bi.. ampak po moje boljš da še niamata otroka če se tak ne morta zmenit al bi bla skup al ne..

clock-img

23.03.2010, 11:11

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Pozdravljene!!!

Končno se sonček kaže user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

23.03.2010, 11:12

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

No pa še par slikic od mojega razbojnika, če mi bo ratalo, že dolgo nisem popala slikic user posted image

Zatopljena v risanje

user posted image

Tak se zaspi pred računalnikom user posted image

user posted image

Ker je moj otrok obseden z kremami, se tako namaže sama user posted image

user posted image

Dnevni počitek, ko kužek ko da vse 4 od sebe

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super fotke!!!

Najboljša mi je una, ko je zaspala v stolčku user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

23.03.2010, 11:16

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Dober dan!

Celo dopoldne sem se potepala,malo sem že zapravljala za veliko noč,saj sem imela kupon za popust,pa danes je v Šparu 20% popusta na suhomesnate izdelke,tako da sem kar prišparala;pa seveda plenice,mleko,eno kremo za obraz sem si privoščila,saj se mi že gube delajo
user posted image user posted image user posted image za ugodne nakupe. Mi smo tudi včeraj popoldan šibali v KR po plenice in še mal fasnga nabavit, ker je moj možek prej prišel domov kot običajno, tako, da smo utegnili še do KR pridet, drugače med tednom to odpade, ker pride med 16.30 in 17uro šele domov

user posted image

S taščo sva se nekaj pogovarjale,ker gre konec tedna na morje,da bi dol soseda,ki daje apartmaje v najem;pred 2 letoma smo bili pri njem;vprašala za 1. maja ali pa že za Veliko noč,če ima kaj frej.Tako me vleče na morje,da je že kar hudo!!!Potem sem se pa spomnila,da še vedno nismo avta zamenjali

Jaz bi tudi morje user posted image

user posted image Ma,bomo pa tedensko ali 14 dnevno vinjeto,a katera je že najmanj možna, kupili,pa da se gremo malo martinčkatuser posted image Tale lancia je res ena nepremičninauser posted image Moram pa priznati,da tudi še nismo šli noben avto pogledat,razen na avtonetuuser posted image

po pravici povedano ne bi bila rada v njuni koži user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

23.03.2010, 11:23

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Dober dan!

Celo dopoldne sem se potepala,malo sem že zapravljala za veliko noč,saj sem imela kupon za popust,pa danes je v Šparu 20% popusta na suhomesnate izdelke,tako da sem kar prišparala;pa seveda plenice,mleko,eno kremo za obraz sem si privoščila,saj se mi že gube delajouser posted image
Opa, potem si opravila res dober nakup user posted image
S taščo sva se nekaj pogovarjale,ker gre konec tedna na morje,da bi dol soseda,ki daje apartmaje v najem;pred 2 letoma smo bili pri njem;vprašala za 1. maja ali pa že za Veliko noč,če ima kaj frej.Tako me vleče na morje,da je že kar hudo!!!Potem sem se pa spomnila,da še vedno nismo avta zamenjaliuser posted image Ma,bomo pa tedensko ali 14 dnevno vinjeto,a katera je že najmanj možna, kupili,pa da se gremo malo martinčkatuser posted image Tale lancia je res ena nepremičninauser posted image Moram pa priznati,da tudi še nismo šli noben avto pogledat,razen na avtonetuuser posted image
Joj, morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image
Uf, težka je tole... user posted image Želim jima vse naj!

clock-img

23.03.2010, 11:23

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Pozdravljene!!!

Končno se sonček kaže user posted image user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 11:25

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Da se še jaz "prištulim" user posted image Če želite malo napasti firbec, pobrskajte po novem katalogu:
http://si.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml

Če bi katera želela originalni (papirnati user posted image ) katalog, naj mi piše na ZS in ji ga bom poslala.

clock-img

23.03.2010, 17:48

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

No pa še par slikic od mojega razbojnika, če mi bo ratalo, že dolgo nisem popala slikic user posted image

Zatopljena v risanje

user posted image

Tak se zaspi pred računalnikom user posted image

user posted image

Ker je moj otrok obseden z kremami, se tako namaže sama user posted image

user posted image

Dnevni počitek, ko kužek ko da vse 4 od sebe

user posted image

iii je srčkanauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

23.03.2010, 20:29

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Vidim, da nas je danes sonček vse zvabil na plano, da ni bilo nobenega čveka user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

24.03.2010, 04:10

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

Ste videle?
http://24ur.com/novice/svet/v-otroskem-cepivu-odkrili-virus.html

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

24.03.2010, 08:03

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Dobro jutro user posted image

user posted image

clock-img

24.03.2010, 08:04

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Vidim, da nas je danes sonček vse zvabil na plano, da ni bilo nobenega čveka user posted image

Ampak zdajle je pa mraz, smo šli kar s hitro hojo v vrtec user posted image

clock-img

24.03.2010, 08:05

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Sem videla, ja... In sploh ne vem, kaj naj rečem... Tega hudiča smo zapovrh še drago plačali...
user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 08:20

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Dobro jutro!user posted image

Otroka sta v vrtcu,jaz pa se bom spravila k čiščenju.Spet!user posted image Tilnu je zgleda nova vzgojiteljica še bolj všeč kot prejšnja,saj kar leti k njej,mene še pogleda neuser posted image user posted image .Samo,da je zadovoljen in da gre z veseljem v vrtecuser posted image Nejc je pa včeraj v vrtcu tiščal prst tja,kamor ni treba in se je uščipnil.Mi je vzg. takoj sporočila,samo ni bilo nič hujšega.Danes se ne pozna več

Mami mi je končno sporočila eno dobro novico:baje ima eno oteklino,katero se da pozdraviti s kapljicami.Upam,da je sedaj res to,da ne bodo spet kaj drugače rekli.

Včeraj sem imela majstra za rolete doma.Ena vrvica se ni hotela navijat in sem v nedeljo poslala mail.V pon. me je že klicala,da pridejo v torek zrihtat in je včeraj prišel skrajšat vrvico,tako da sedaj normalno dela.Moram resnično pohvaliti to firmo,ker se držijo tega,kar rečejo.Ne da samo zmontirajo in poberejo denar,pač pa tudi uspešno rešujejo reklamacije.Tako da če bo katera dala montirati rolete,priporočam Tehrol

clock-img

24.03.2010, 08:21

clock-img

tilči

pencil-img

4202

clock-img

24.03.2010, 08:33

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Dobro jutro!user posted image

Otroka sta v vrtcu,jaz pa se bom spravila k čiščenju.Spet!user posted image
Jaz sem pa ravno včeraj naredila ornk generalno in lahko danes malo bolj lenarim user posted image No, edino kopalnica mi je še ostala od včeraj user posted image

Tilnu je zgleda nova vzgojiteljica še bolj všeč kot prejšnja,saj kar leti k njej,mene še pogleda neuser posted image user posted image .Samo,da je zadovoljen in da gre z veseljem v vrtecuser posted image
Super user posted image

Nejc je pa včeraj v vrtcu tiščal prst tja,kamor ni treba in se je uščipnil.Mi je vzg. takoj sporočila,samo ni bilo nič hujšega.Danes se ne pozna več

Joj, poznam tovrstne zadeve... user posted image Glavno, da se ni prehudo uščipnil.

Mami mi je končno sporočila eno dobro novico:baje ima eno oteklino,katero se da pozdraviti s kapljicami.Upam,da je sedaj res to,da ne bodo spet kaj drugače rekli.
Uf, srčno upam, da so postavili pravilno diagnozo in bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela majstra za rolete doma.Ena vrvica se ni hotela navijat in sem v nedeljo poslala mail.V pon. me je že klicala,da pridejo v torek zrihtat in je včeraj prišel skrajšat vrvico,tako da sedaj normalno dela.Moram resnično pohvaliti to firmo,ker se držijo tega,kar rečejo.Ne da samo zmontirajo in poberejo denar,pač pa tudi uspešno rešujejo reklamacije.Tako da če bo katera dala montirati rolete,priporočam Tehrol
user posted image Hvala za nasvet.

clock-img

24.03.2010, 09:34

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

24.03.2010, 10:32

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Že koga kaj na morje vleče?? user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem