01.02.2010, 13:23
1773
mmm.. jst se krofov še nisme lotila delat, ampak po tem receptu pa bom probala. hvala.
moja mami nas ponavadi razvaja z odličnimi krofi-ravno včeraj smo jih jedli:).

, hb je rekel, da ni slepič ali kaj podobnega, kako bo pa po injekciji pa bomo videli ju3, ker mi res ni kje po bolnicah za skakat.
pri nas je v navadi, da gre za poročno pričo boter - najprej bi se naj prosilo birmskega, nato še krstnega botra. no, sem prejšnjo nedeljo šla do sestrične, ki mi je birmska botra in se res dobro razumemo, pa me je zavrnila (na lep način), ker gre en vikend pred poroko za birmskega botra, en teden po poroki pa še za krstnega botra. jo čist razumem. no, v soboto pa smo šli še do krstnih botrov, pa je bla samo botrca doma, botrčka pa ni blo in je rekla, da se bosta pogovorila. problem je, ker imajo doma nepokretno teto in zanjo skrbijo sami. smo se včeraj spet videli pri bratu na rojstnem dnevu, pa nista nič omenla. upam, da se kmalu pogovorita in da končno izvem kako in kaj.
sm mislna, da bo najkasneje ob 15h zaspal, pa ni in ni hotel...pol smo šli mal vn na zrak, pol so moji pršli na obisk in je norel z njimi po stanovanju..uf...tko de, ja prejle sm ga komi spravla spat oz. mi je KONČNO zaspal v naročju.
, da sta obe včasih hodili od mojga
sosedom...obe rodili 29 (prva (pr tej sm bla včeraj) 29.12.09, druga pa 29.1.10