IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
kasso, a gre tule slučajno za tipa, ki si ga omenila pred časom na uni temi "pazite na svoje otroke"?? http://www.delo.si/clanek/98550
Ja, mi je prav žal, da se je to dogajalo oz. da je to počel, ker drugače je bil on kolikor sem videla, res dober trener, ki se je vedno potrudil, da je otrok prav naredil vajo. Kolikor je meni znano, je bil ta glavni trener. Ko so mi povedali, kateri je zlorabljal dekleta, nisem mogla verjet. Odkar vem za ta klub, vem da je bil on prisoten oz. z njegovo pojavo, je bil kot ena maskota. Žal mi je, da so morale punce trpet zlorabe.
Imamo pa tudi pri nas malo bolnišnico. Petji je narasla vročina, Gašper je včeraj bruhal po poti domov v kombiju (sva popoldne smučala) in še ponoči je 1x bruhal, zdej mu je pa še vročina narasla. Tako da ne bo danes nič z nastopom za kulturni dan, ki bi ga imeli na matični šoli in jutri ne bo nič s smučarske tekme na Starem Vrhu.
Tudi Varja je ponoči kašljala in zjutraj se mi je zdelo, da ima pordelo grlo. No bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega.
Za vse bolančke