Hello februarčice - najprej vam želim, da bi blo leto 2010 tako kot mora bit! Verjetno se z 2009 ne bo moglo glih primerjat (razen za tiste par nosečnic
), ker povečini bomo porodne zgodbe samo v mislih obnavljale. Vsekakor pa verjamem v dejstvo, da je vsako leto boljše, saj smo vsako leto bolj pametne in bolj lepe in tako bo tudi leto boljše. Naj bo boljše tudi z zdravjem in medsebojnimi odnosi ter s stanjem v denarnicah.
Vsem voznicam novih bbbrrrrrumbrrruuuummmov pa srečno vožnjo!
MATIC (od Baloncy) - Vse naj naj. Da bi bil zdrav, vesel dečko. Tvoja mami pa vedno tako prijetna punca!
Ajvy - odpiranje daril. Meni je tole vedno tako všeč. Tako se mi zdi fajn, ko mi rata presenetit moje najbližje tako, da "uganem" kaj točno rabijo oz. si želijo. To mi več mi pomeni od daril zame.
Kolumbo - je tele bolezenske težave so pa pr vas že res predolgo. Ukaži že enkrat tem bacilom, povej bakterijam na glas: ŠŠŠŠCCCC, TLE VAS NE RABIMO!
Claud - da se ne bi pustila. Eni moški so prou nevzgojeni. Poskušaj ga mal strenirat.
Sunny - v vrtec bo hodila v konkatedralo. Če mate jutri kaj časa, bi lahko vsi trije pršli k nam na kavo. Se slišimo na gsm, da bo zihr.
Zdej pa šibam. Še neki obiskov je v planu