writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del

clock-img

03.01.2010, 23:03

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

nik šele zdele zaspal in upam, da bo spal celo noč. Grem še js hitro spat.

Lahko noč

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

04.01.2010, 07:07

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

clock-img

04.01.2010, 07:09

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

jutrouser posted image

Kako ste? Mi gremo po 10 dneh spet na stare tire, možek je šel v službo, jaz bom mela pa mal več časa za rruser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki kako spite?

Ajvy naj prvi dan v vrtcu čim lepše mine user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 07:13

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Mi smo bili med prazniki zelo leteči, pa kljub tmu nismo še vseh  obiskaliuser posted image user posted image user posted image V soboto popoldan smo šli še k mojim mal, včerej smo se pa napokali v avto in šli na Zbilje. Kok je blo lepo, smo se še z enimi prijatli dobili, da smo mal počvekali user posted image . Nejc je račke in labode hranil, šli smo na eno kavico, pa na igrala tako da smo res uživali na sončku. user posted image

clock-img

04.01.2010, 07:13

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Vas morm mal prebrat ker sem v čistem zaostanku user posted image

clock-img

04.01.2010, 07:16

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Kolumbo čim več zdravja vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm dons bo pa spet en red ane user posted image user posted image user posted image , pa mal več časa za rr. Men tud tkole k smo vsi doma ne znese kej dost za škatlo bituser posted image

Onasiss welcome back, pa super da ste uživali 100na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 07:22

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sunny iii kaka lepotička je tvoja Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki tvoj Nik je tudi tak sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

ni kej tile naši februarčki /čice so res pravi cukrčki

clock-img

04.01.2010, 07:23

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Claud ti pejt kr do zdravnika pokazat tele mandelne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 08:12

clock-img

baki

pencil-img

3242

dobro jutro.....spimo kr vredu.dons je spal od 19.20-6.20.tk da se nimam kaj pritoževat.

clock-img

04.01.2010, 08:33

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image
ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit?????

Ne se sekirat. Naša to tud počne, pa sm že na pregledu pri P vprašala če ke to ok in zaenkrat je. To se baje popravi tja okrog 1 leta.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

04.01.2010, 08:37

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Aja Jutro vsem!

Pa srečnega pa zdravega!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

04.01.2010, 09:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image user posted image user posted image
ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit?????

Ne se sekirat. Naša to tud počne, pa sm že na pregledu pri P vprašala če ke to ok in zaenkrat je. To se baje popravi tja okrog 1 leta.

hvala,si me potolažilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 09:03

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

clock-img

04.01.2010, 09:04

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

user posted image

So what....

clock-img

04.01.2010, 09:07

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

no mi smo včeraj se potepali po sončku,Hana je popoldansko rundico spala le pol ure,zato je padla zvečer dol.....midva  in tast ssmo pa popoldan žagali in pospravljali drva,tko da sem čisto nalomljena....še dobro da sem šla ob 21.00 spat,ker se je Hana ob 1.00 zbudila in jokala ko dež....ko sem jo pa ven uzela pa nasmeh do ušes.....sva bili 1 urico pokonci,malo je še pojedla,ob 2.00 sem jo dala nazaj spat in je v trenutku zaspala do 8.00

clock-img

04.01.2010, 09:08

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

baki.......mali je cukeruser posted image user posted image ......evo,pa znaš nalimat slikiceuser posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image  za spanje

clock-img

04.01.2010, 09:09

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

urša,simona,onasiss......dobro jutro tudi vam

clock-img

04.01.2010, 09:09

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Dobro jutro...

sem prejle nesla smeti ven.... brrrrrrrrrrrr kaj je mraz..... Bi morali iti v trgovino, pa še v Lelcer greve pošnofat ker imajo tam običajno smešne nizke cene nekaterih stvari na razprodajah..... Lani sem dala za Vitov puli 63 centov..... full čip....

So what....

clock-img

04.01.2010, 09:12

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

čebel@.... a se ne pripravljajo drva pred zimouser posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

04.01.2010, 09:16

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@.... a se ne pripravljajo drva pred zimouser posted image user posted image user posted image

se,se,ampak če dobiš kakšno super pošiljko,se splača tudi v mrazu delatuser posted image

clock-img

04.01.2010, 09:18

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

se,se,ampak če dobiš kakšno super pošiljko,se splača tudi v mrazu delatuser posted image

Aaaaaaa, potem bo dolga zima?????user posted image user posted image

So what....

clock-img

04.01.2010, 09:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Aaaaaaa, potem bo dolga zima?????user posted image user posted image

upam da ne,imam rajši poletje.....drva pa lahko počakajo še drugo leto

clock-img

04.01.2010, 09:37

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jutro!
Naša nočka kar OK...Zaspala tam okoli 21:30, ob 2h se je zbudila in jedla in pol spala do 7:30, pojedla in zaspala nazaj do 9h...
Zdej se pa madam igra, jst mam pa neki cajta za RR...user posted image

Je full faca Gaja...Zdej k ji kaj ne pustimo, stegne prstek in nam zažuga nazaj...user posted image user posted image user posted image  
Ma sej jih že full ve...Kje je trebušček, nogice, kolko je velika, halo, touči pet, bravo bravo, če stoji kje kjer mi smrdi da bo padla, ji rečem na ritko in se tkoj spusti, lupčka da...user posted image

A danes se lotjo razprodaje? Ma sej klinc, nč ne rabim...Edino če me moja manija na šoping premaga, pol bom šla kej počekirat. user posted image

Pol grem po sedež za Gajo-je pršu že 31.12., ma ni blo cajta it na pošto do 12h...Pa še neki položnc-starih grehov morm plačat.

Kaj mogoče katera ve, če se za maxi cosi avtosedeže dobi še kako barvo prevleke razen bele, plave in črne (original so sam te barve, kaj  pa konkurenca?)

Grem na en čik na mraz,d a se zbudim

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

04.01.2010, 09:50

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

JUUUUUTRRROOOOO!

Končno so prazniki za nami....spet bo mal mira.user posted image

Sunny - jaz bi v tem mrazu nehala kadit. Madam je pa res lušna! Glede prevlek pa pojma nimam.

Baki - ja Nikec je pa tudi že car!

Ajvy - vi pa že v vrtec. Naj vam bo lepo!

Črtica in Čebela - tudi vam ne znam nič svetovat.

Kueščn (za tiste, ki imate mal tudi mal večje otočke):
Ali je boljše navajati tamaučke na ritem od vrteca prej ko začne tja hodit (mislim glede spanja, hranjenja), ker priznam, da smo mi do zdej imeli tak ritem, da smo se njej prilagajali. No in zdej mamo vse pobrkano (no, mogoče je tudi zaradi praznikov), samo neki moram naredit.

clock-img

04.01.2010, 10:06

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

črtica....škrtanje ga bo minilo....

maxi.... nima smisla, da jo neki navajaš, itak imajo v vrtcih podobno kot doma. Zjutraj zajtrk, malica, spanje, kosilo, malica...in potem ti bo verjetno itak popoldne zaspala ko boš prišla domov... vsaj tako je bilo pri našemu Vitu......

So what....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem