IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Dacy to je pa res grozno z ocijem. Kako pa se mu je to zgodilo, da je amoniak presegel mejo? A kaj takega dela? Pa bravo za vaju z mami, da sta se znale zorganizirati. Saj tako je, ce se sami ne znamo, nam drugi bolj malo pomagajo. Ves kaj sem te hotela vprasati, zakaj hodis k perinatologu?
V bistvu nisem cist sigurna ampak mislim da zarad premalo odvajanja blata ... drugace pa nisem ziher v to ... to bo mama zdravnika vprasala ... ce se bo spomnila se to vprasat zraven vsega kar se treba z zdravnikom dogovorit se ...
Perinatolog - k njemu pa me je G poslala zarad visokega pritiska ... v bistvu je ambulanta kjer imajo preko rizicne nosecnosti, ctg, sprejeme ... in ker bi mene naj prejsnji ponedeljek sprejeli v bolnico zarad visokega pritiska me je poslala tja ... zdaj pa me zdravnik kr vsak teden naroca in moram zraven nosit kontrole pritiska od doma ...
cojka nic bat ... zdaj bom se do sredine januarja pocivala lepo

...Moj ze jamra kak eni fajn lenarimo drugi pa morajo € sluzit , pa sem mu rekla :"Jah sej lahko pa si ti nosec pa bom jaz delala"

- no s tem se vsekakor ni strinjal ker jaz kao nonstop bruham in kak bi pol on revez prezivel brez hrane ce bi moral bruhat tak kot jaz
Drugace pa sem ze na Bledu nazaj in za vikend komot gremo an kafetka
memole sej tud meni se je prvic zgodilo to da so resevalci zakomplicirali ... vglavnem baje se ata dost boljse pocuti ze ... je bla mama danes pri njemu in se je ze lahko vsaj pogovarjal in vedel je za sebe , je pa se slaboten ... za praznike pa bo ze doma baje ... Zdravnik pa je tud rekel, da bo napisal na odpustnico da naj osebna zdravnica izdaja napotnice brez datuma za nujno potreben odvoz (tud na silo), navedel bo vse razloge zakaj se ga sploh lahko odpelje na silo in pol kao bi morali brez komplikacij prit resevalci ... NO sicer pa sej bomo vidli kak bo ... Jaz sem se ze malo umirila cim mi je mama javila da je ze dost boljse stanje in upam lahko samo da se ne bo to hitro ponovilo ... ceprav pravi zdravnik da se to zelo rado ponavlja ampak nikoli se ne ve kako dolgo stvar miruje ... vglavnem jaz sem optimist in upam da bo cim dalj casa vse mirovalo
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm