IZVIRNO SPOROČILO: nax05
babyloverka kok pa stane Lanolin za bradavice? Pa kok velika je pakunga?
A je katera probala kremo od Aventa za bradavice?
... jaz jo bom verjetno kupila zal pa ne vem kak je ... to tud mene zanima
nakupovanje - no jaz hvala bogu se ne oziram na to kaj kdo ima

... Ker sta dva necaka tako rekoc pri nas gor zrasla sem ze pri sestri in potem tud pri kolegicah vidla da so dolocene stvari cist nepotrebne , tak da se zdaj prvo vprasam ce bom res sploh rabla neko stvar ... naceloma pa se itak lahko kasneje dokupi ce bi ze kaj pogresala in htela imet ... tak da za zacetek bom imela samo najnujnejse
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Dacy zakaj greš že v polovici marca v bolnico?? Te mi javi da te pridem gledat. Če bom seveda še 2v1.
kepica ne ne ... ne v bolnico ... pri mami bom do poroda Si me narobe razumela Lahko pa se za kavo zmenimo ce bos se 2v1
aprilcica no pa sva ze dve ... tud moj dragi bi kr skoz igrce igral in HB imam jaz svoj racunalnik

... sem prav jezna ko vcasih moram prav zasitnarit da neha igrat in da se malo z mano ukvarja ... no zdaj imava nekak dogovor da ko jaz kuham ima on mirno cas igrat ... al pa me prvo vprasa kaj bova delala in ce se meni lih nic kaj ne da, potem mu recem da pa naj gre igrat ... vglavnem nekak sva uspela poiskat skupen jezik da se pogovoriva, da nisem jaz pol tecnoba prevelka
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm