IZVIRNO SPOROČILO: memole
O a res?
Ja super pol ker na tei dieti sem jaz že bla!
In mi je full pomagala ne le da sem zgubila odvečne kilograme ampak tudi glavoboli so se zmanjšali in to precej!
memole res je ... dost boljse pocutje nasplosno ... pa tud energije sem imela ogromno vec kot pa ko jem vse mesano kr , meni je to locevanje zivil cist ok ... kg grejo kr skoz dol , telo pa dobi cisto vse kar potrebuje, pocutje pa je super
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29
trda košara ste ve tudi kuple pas da lahko pritrdite trdo košaro v avto??al boste sam v jajčku prevažale??
nincy jaz bom prevazala otroka v jajcki, je najbolj varna ker je otrok najbolj "fiksiran" v njej in tud novorojencek MORA bit obrnjen v avtu nazaj , ne sme gledat v smeri voznje in to je z jajcko najlazje ... V kosari pa otrok lezi in ni lih najboljse, sploh ce se vozis sama z otrokom.
nax res je to mala teza ... moj je imel okrog 1900g v tem casu, tocno se pa ne spomnim. Upam da boste cim boljse porihtali
aprilcica ce nisi podvrzena odvecnim kg, jih ne bos kr tak dobila nazaj ... je pa vsekakor splosno znano da vsi ki so podvrzeni odvecnnim kg morajo po vsaki dijeti pazit s prehrano ce nocejo vse nazaj dobit ... jaz sem po locevalni dijeti tud sla dol 30kg , prsa so se mi tolk povesla ker imam premalo elasticno kozo, da sem morala na operativno odstranjevanje koze , so mi 1,5kg koze odrezali iz obeh prsi, sem pa potem dobila samo 10kg nazaj, pa se to zarad sihta, ker ko sem zacela delat nocne sihte sem ponoci jedla in v dveh etih dobila 10kg nazaj... prej pa sem 4 leta drzala tezo z zelo malo truda , pac nisem pretiravala s hrano, malo vec sem se gibala kot si ti napisala, sla sem na fitnes in to je to
kepica jaz pa jutri v 35. teden stopam

... dalec si prilezla z vsemi tvojimi tezavami , pridna sta oba da se tak drzita in se ne data se
...Zdaj pa se grem malo potepat ... grem do kolegice ki dela v MB porodnisnici, grem malo pocvekat
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm