IZVIRNO SPOROČILO: katy83
...očetovstvo nama je rekla naj prideva podpisat po rojstvu, ko prideva rihtat za očetovski dopust.
katy moje misljenje je, da ti je dosti lazje ze zdaj porihtat ocetovstvo, ker ti lahko papirje za oceetovski dopust oddas ze s papirji za porodnisko in potem samo poklices na CSD in jim sporocis datum poroda in kdaj je tvoj nastopil dopust... vsaj tak sem se jaz dogovorila na CSD ko sem oddala papirje
... pa se cestitke za izpit
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy - no, ti le več počivaj. A ti še tok noge zatekajo?
cojka jutri grem nazaj na Bled in res bom malo vec pocivala ... noge se vedno ful zatekajo ja , ampak hvala boogu ne cisto vsak dan ... se najde kak dan v tednu ko so dokaj vredu

... Bom ti pokazala te moje gleznje na kavi , ce nama bo seveda uspelo koncno ze it na to kavo
minevanje dnevov - meni pa kar hitro minevajo, verjetno zarad tega ker sem skoz nekje med Bledom in Mariborom in nimam pravega postanka

... No vglavnem jutri grem nazaj na Bled, 7.3. nazaj v MB, pa potem 8.3. po kontroli takoj nazaj na Bled in konec tedna 14.3. spet nazaj v MB ... potem pa ostanem v MB do poroda

... vglavnem v tem casu kar se bom selila sem in tja mi bo sigurno cas hitro minil, to so pa kar trije tedni

in pol mi jih ostane samo se 3

, ce nas kaj ne preseneti
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Še to me zanima. A za CSD rabim fotokopijo materinske? Ker zdej sem dala mojemu papirje, da jih nese, samo materinsko imam pa jaz tukaj.
nax meni je vzela papirje brez potrdila in tud materinske ni niti pogledala, samo vprasala me je ce je fiksno dolocen PDP, nekako tako kot pri
nincy 
... verjetno pa je odvisno od zenske na katero naletis ...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm