dober večer klepetulje
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Getreal sporoči če boš šla jutri na predavanje.
nax evo komej zej sem vidla...v glavnem midva sva bla tam danes..a si bla tudi ti? najbrž ne, ane? Sem se spomnla nate, da si rekla, da si dol na oddelku, ampak pol sm itak vidla, da so obiski prepovedani, pa še tvoje telefonske nimam tko da.. V glavnem nič presenetljivega nismo zvedli ane..pač najbrž že vse kar veš, samo da ti dajo pač ta list papirja, ki ga morš met v materinski, ko greš rodit..Pa sej po moje loh prosiš kkšno sestro pa ti ga bodo kr dale, ker to predavanje je res tko no...če nimaš nekih specifičnih vprašanj, ne boš zvedla nič novga.. smo se pa mi odločli
ZA EA 
še srečala sva eno lubijevo znanko (beri v naslednjem odstvaku

) in je tut mela epiduralno, pa isto je prvorodka in je bla ful zadovoljna..je rekla da je mal drago, ampak vredno svojga dnarja
porodnišnica postojna joj jz sem bla tko navduuušena danes...res se mi je zdelo lepo..tko intimno, vse tko majhno..zdravniki vsi prijazni. Sem srečala ene 3 po stopnicah pa so vsi tko dobrodušno pozdravli, da bi jih kr najraj stisnla pa polupčkala

pol sva pa z lubijem čist slučajno naletela na njegovo bivšo sošolko, ki je ravno odhajala domov s svojim malim malim fantičkom in sem se kmalu stopila..kar vidla sem se na njenem mestu, kako me moj pride iskat z lupinco in kako greva končno domov z najino miško celo zavito v dekico iiii

..
Ultiva - ok..danes sm doživela pravi mali šok...

to stvar so vrnili v obtok...nam so že dali papirje da če hočemo lahko podpišemo in rodimo z ultivo..

totalno ne zaupam tej stvari sploh ko sem prebrala stranske učinke, čeprav je anesteziologinja cel čas trdila da ja vse ok in da res ne ve zakaj so jo niti prepovedali...bwo...
kepica ej naša se čisto isto obnaša..preden zaspim ima ona vsak večer cel obred...hoče, da jo držim in tko malček krožno masiram, če ne ni miru - mi ne pusti zaspat

me že zej privaja

v glavnem pol jo jz tam božam tut po pol urce da najprej ona zaspi, pol pa loh šele jz
nataša uživaj v ikei
wannabemommy čestitke za pregled - sej vem da se ti ne zdi glih najbolj uspešen, ma sej bo hitr mimo

sploh pa sadni dnevi so zakon...vsaj jz tko mislim zej ko se počutim vedno bolj kot ena bomba
nincy29

ja znajo kar razočarat s temi pregledi, ja... sej boš naslednjič bolj zadovoljna, boš vidla... aja meni bo bris vzela naslednjič, ampak nič ni rekla da je treba kaj plačat

joj kok nas skubijo ej...
aprilčica10 ej ti si tista strasna kadilka, če se prav spomnim, ane? kako se zej kaj držiš? Ker mene je začelo zej matrat..komaj čakam, da rodim, pa da mine kkšne par tednov, da si grem enga prižgat..

se pozna, da sem kr odsekala, ko sem zvedla da sm noseča..sm šla z ene škatle na dan na nič

ampak mi je tak beden občutek, ko pomislim na uni cigaretni smrad in pol na tisto ljubko majhno bitjece, celo nedolžno in dišeče..in pol mene kako cela smrdeča šarim okol njega...fuj fuj fuj

tko da po moje bom mela preveč slabo vest za si ga prižgat, ampak vseeno me je začelo matrat
majas joj, meni je tut tko hitro šla ta nosečnost...ekspresno..vsi so mi govorili, da bom vidla kok se mi bo vleklo, ampak jz še kr nisem dojela, da je clearblue pokazal +, pa bo že vsega konc
< Sporočilo je popravil Getreal -- 26.2.2010 23:42:01 >