IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Aprilcica, kako napreduje poroka? Sem vidla, da imas blago. Bravo bravo! Jaz tudi tebe gledam na slikicah. Ful si se spremenila v nosecnosti. Lase imas pa se vedno nadnajboljse!! Ampak komaj cakam vajine porocne!! Ti pa kar glej najine. Takrat sva bla se suha. Zdaj sva pa oba noseca. No, vsaj jeva tako
Pa komaj cakam slike od sobice.
Jooj, končno sem kupila blago. Sem ugotovila, da pojma nisem imela kaj je šantung svila

Me je pa kar zadelo, ko sem videla ceno, OMG! 26€ en meter, adijo pamet! No, vse skupaj me je prišlo 150€, me zanima koliko mi bo računala za delo, maturantska res ni bia draga. Svojemu

sem dala še kravato v isti barvi naredit. Obleka bo pa kombinacija bela-bež.
Res sem se spremenila, če ne drugega sem 2x širša

Lase imam pa obupne. Res! Ne govorim zato, da bi jih zdaj še 1x pohvalila, ampak v primerjavi s prej so O B U P N I

Pa tako so mi nalagali, da se lasje polepšajo, ja, ja...
Slikce bom dala na FB, ampak bo treba kar počakat. Mi je rekel fotograf, da bodo šele kakšnih 10 delovnih dni po poroki gotove.
Slikce od sobice mam pa že tako gor, ampak bolj malo jih je, jih bom še potem dodajala
Z mojo seminarsko je pa samo sranje

Najprej sem ugotovila, da nečesa z interneta ne morem prekopirat, ker so zaščitili stran! Potem sem se že pripravila na pretipkavanje, pa sem ugotovila, da sem imela oz. še vedno imam tisti word, ki deluje samo 30 dni aaaaaaaaaaaaaa!! In mi seveda nič ne dela, ker je 30 dni včeraj preteklo!! Potem sem se potolažila, ker imava itak še en računalnik, pa sem ravnokar ugotovila, da tam sploh nimava worda, ker so ga prejšnji teden formatirali. Sploh ne bom komentirala..........