Dobro jutro ... No zdaj ze skoraj dober dan , ampak ker ponoci nisem spala sem pa zdaj dopoldne predremala malo bolj dolgo pre TV-jem ...
pupa ja res so enotni ja ... nekje te nafilajo z narkotiki brez vprasanja, nekje pa bankrotiras na njih ... za ocete pa ista stvar , nekje moras v MŠ in se placat , nekje je placilo samo ze dovolj nekje pa sploh nobeden nic ne vprasa in je pac lahko zraven ... ah ja ... cudno majo to ...
bela buca jaz se s tem sploh ne obremenjujem kake barve so cunjice , pri meni so vsi ze zmedeni ker imam tolk modrega
, jaz pac gledam edino to da ne nabavim roza , ce pa bom imela puncko potem pa bomo kupovali vse po vrsti , ceprav mislim da bo modra se vedno prevladovala
, meni je pac modra vsec in dokler otrok se ne izbira sam , bom pac jaz zbirala , se prehitro bodo nam rekli mami jaz pa tega nocem in bi raje to drugo ...
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
danes mi sede plača
ufff meni bi tud sedla ja
aglaia ce se ne motim moras oddat papirje vsaj tri dni pred nastopom porodniske ... No tak nekak sem nekje slisala anisem pa sigurna

Ne predolgo cakat
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy - hmmm. Ti ne boš več 2v1 . JA, potem nama pa res nič drugega ne preostane kot kavica z vozički.
cojka ma sej vazno da bo kava , enkrat , ko zdaj ze tolk vlecemo s tem

Sej z vozicki pa je tud fajn it ven

Ce bos pa ti se vedno 2v1 ko se jaz vrnem, bos pa prisla na Boh. Belo na kavo pa se otroka pogledat
wannabemommy v bistvu sem v tistih plehnatih grdih blokih pred vojasnico, v smeri qlandie ... al pa nasproti knjiznice nova vas ...
katy najboljsa ponudba bo tista , katera bo 100% vedela kje me je treba pobrat
Zdaj bom pa jaz sla pocasi malo na kavo ... da se razbudim ... kislina me pa se kar pece ... ze od 5ih zjutraj ... blaaah
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm