Tropical skoraj bi pozabla ...
Za seznam :
NP : 22.2.2010 , kg +2, skupno je ze +8kg
epiduralna - niti slucajno!
No mogoce bi jo se imela ampak za mene ni priporocljiva ker imam probleme z vklescenjem zivca v krizu in bi z epiduralno lahko bilo kasneje se slabse ... Tiste ki pa imate kak tattoo na krizu pa vam epiduralne itak ne bodo nardili ker skoz barvo ne pikajo ... kolegici zarad tega niso nardili EA
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy - lepo, da greš lahko domov. Saj greš, a ne? Mali pa raste. Jaz sem določila, da bo fant
cojka v petek po UZ grem takoj nazaj na Bled ... si pa lahko kr predstavljas kak bogi si bo moj dragi zaj ko ga 3 tedne ne bom videla ... mislim da me bo sel prijavit za posilstvo

... Kar pa se tice da bo otrok fant ,... pa iz tvojih ust v bozja usesa

Danes sem lih kupla dva bodija (prve cunjice) in seveda v modri barvi

, mi je modra pac bolj vsec kot roza tak da tud ce bo puncka bo imela bolj malo roza cunjic
pomen imena - kaj pa vem ... ne verjamem v to da bi otroka ime zaznamovalo , v bistvu mi je vazno da mi je ime vsec in da ni prevec nevsakdanje in tud vsakdanje ne sme bit ...
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Našla pome imena Tinej.
Tinej je različica imena Martin izhaja iz latinskega imena Martinus. To razlagajo kot izpeljanko iz latinskega Martius v pomenu »Martov« oziroma »pripadajoč bogu vojskovanja Marsu«
Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj si mislim
...mogoce pa bo vojak ko bo velik
spanje otroka - vsekakor bo spal v svoji postelji , ... poznam primere (3) ko so jih kot male jemali k sebi in pol so otroci spali med atijem in mamico do ... eden do tretjega razreda

... no za druga dva pa ne vem tocno ampak mogoce je blo kako letoo manj ... Niti slucajno nocem da se kaj takega zgodi tud meni
Malena89 jaz ne verjamem da je kaj narobe ker imam jaz izmerjen AC 268mm in mi je zdravnik rekel da je cist super za 31. teden ... ti si pa v 30. tednu pa ni neke razlike vecje med trebuscki

Verjetno je G le malo pretiravala zarad praktikantke
Getreal sobica je supeeeeer
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm