writing-img

RE: Mariborčanke VIII.del

clock-img

09.01.2010, 15:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Eno vprašanje... Kje v Mb bi lahko kupla kako lepo preprogo? Po možnosti s kakim lepim motivom - otroškim?

v Mercator centru sem jo videla, pa Dipo, Rutar, pa na tržaški v Mercator centru spodaj v kleti jih imajo..

Mi imamo Tweetya !!! user posted image

clock-img

09.01.2010, 16:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ti smo se najedli...sedaj pa gremo malo na sprehod.....

se tipkamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.01.2010, 16:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danes mi je M tak s tavelike postle zružla......je šla najprej v kinderpet,potem ven..in sem stol imela tam nastavljen..pa je hotela dol in skozi stol in je zletela na glavo dol..kak je zružlo...me je skoraj kap zadelauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.01.2010, 16:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa kuham,bom zelje jedla,moj pa ima še pečenico in krompir.Umiram na zelju.Mislite,da se bom samo tega najedla?user posted image

Matcar a ti se ne držiš več te diete? Čisto samo ste me pustile.user posted image user posted image

Ne,ne da se je ne držim,pa si po svoje prilagajam dneve.Moram kombinirat,glede na to,da za 5 ljudi kuham.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

09.01.2010, 16:26

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa čakam obisk.Pride svakinja in njen.user posted image Pol pa gremo na eno pijačko,ker praznovali bomo naslednji teden v soboto.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

09.01.2010, 16:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

user posted image user posted image Sem se šla zvagat,imam še zmeraj 62 kg.Nič še ni šlo dol.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

09.01.2010, 17:00

clock-img

doris04

pencil-img

915

user posted image user posted image Sem se šla zvagat,imam še zmeraj 62 kg.Nič še ni šlo dol.user posted image

dan user posted image

sej bo šlo dol...more it pa amenuser posted image

clock-img

09.01.2010, 17:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danes mi je M tak s tavelike postle zružla......je šla najprej v kinderpet,potem ven..in sem stol imela tam nastavljen..pa je hotela dol in skozi stol in je zletela na glavo dol..kak je zružlo...me je skoraj kap zadelauser posted image

ojoj, bogica mala... PIKAPOKE! tebi pa OBJEMČKE!

Je pa pravi mali živec, ha?

clock-img

09.01.2010, 17:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

saj bo šlo.
Važno,da se ti OK počutiš.

clock-img

09.01.2010, 17:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mene pa je fotr tak razpizdil, da bi ga lahko ... eh, škoda besed. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Zjutraj je imel teren, pa sem mu sms poslala če bo me pelal pa ni nič odpisal. Pride domov, se naje pa gre spat. Sem mislila,ga pustim da se naspi, ker ponoči ni spal, pa mu pol rečem. Se zbudi ga vprašam če naju pela pa reče: nimam zdaj časa da vaju pelam, se obrne pa zaspi dalje. Pr******  ****** ej, da ga videt ne morem. Naj mi zgine nekam, ker se mi je vsral v dno duše.
user posted image user posted image Jaz pa sem se tak veselila, da grem domu končno v svojo posteljo spat.

T. se mi pa ne oglasi na gsm..je očitno res čist v diplomi user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2010, 17:21

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mene pa je fotr tak razpizdil, da bi ga lahko ... eh, škoda besed. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Zjutraj je imel teren, pa sem mu sms poslala če bo me pelal pa ni nič odpisal. Pride domov, se naje pa gre spat. Sem mislila,ga pustim da se naspi, ker ponoči ni spal, pa mu pol rečem. Se zbudi ga vprašam če naju pela pa reče: nimam zdaj časa da vaju pelam, se obrne pa zaspi dalje. Pr******  ****** ej, da ga videt ne morem. Naj mi zgine nekam, ker se mi je vsral v dno duše.
user posted image user posted image Jaz pa sem se tak veselila, da grem domu končno v svojo posteljo spat.

T. se mi pa ne oglasi na gsm..je očitno res čist v diplomi user posted image user posted image user posted image

pusti se še malo razvajat v L....sej pojsla te bo počakala

clock-img

09.01.2010, 17:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: doris04
pusti se še malo razvajat v L....sej pojsla te bo počakala

veš kaj je proble, da je je v L. sam 4 postelje (praktilčno 3 ker je ena francoska) inas pa je 6. Te veš. Če ni atija (ker je na furi) je idealno, ko pa pride  domov pa je cel user posted image ker nima kje za spat.

Pa zdaj ko ga L. sračka ponoči, se mala dva tud pritožujeta sploh, ko je drug dan šola ker nista spočita, ko zna L. tud po eno urco jokat user posted image

Pride stric po naju pa naju bo zapelal do Mb., ker moj foter je rajši šel bowlat z gasilci.

clock-img

09.01.2010, 18:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tasa_muser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2010, 18:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Je pa pravi mali živec, ha?

joj..res..cel dan samo na postle hodi...pa tud ko vrata zaklenem..tak dolgo brkla in ruka..da se odprejo..user posted image
Pa sem danes rekla,da ne bom vsako sekundo ji za ritjo stala in sem jo minutko pustila...in evo je padla...ma saj ji ni nič...je malo zajokala in dalje norelauser posted image

clock-img

09.01.2010, 18:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

takole sta uživali včeraj....

user posted image

user posted image  

clock-img

09.01.2010, 18:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Učim pa se nič...tak se izogibam tej SLO..da je že smešnouser posted image

clock-img

09.01.2010, 18:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saj bo.....boš vidlauser posted image

clock-img

09.01.2010, 18:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tasa_m....ZS....

Grem malo migat.. .grem omaro svojo s oblačili pospravit...se tipkamo zvečeruser posted image

clock-img

09.01.2010, 19:02

clock-img

rina22

pencil-img

3754

tasa in saraya, hvala za odgovor - bom šla gledatuser posted image

saraya, zate in za m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je vse ok......

tasa, te čisto razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2010, 19:03

clock-img

rina22

pencil-img

3754

matcar, ne sekiraj se, bo že šlo dol.. pa niti nimaš dosti kg.. če bi jaz mela tolko... pobožne željeuser posted image

clock-img

09.01.2010, 19:27

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz pa kuham,bom zelje jedla,moj pa ima še pečenico in krompir.Umiram na zelju.Mislite,da se bom samo tega najedla?user posted image

Matcar a ti se ne držiš več te diete? Čisto samo ste me pustile.user posted image user posted image

Ne,ne da se je ne držim,pa si po svoje prilagajam dneve.Moram kombinirat,glede na to,da za 5 ljudi kuham.user posted image

Ampak zelja ni v te dieti.user posted image
Moram bit malo motivatorka in težit.user posted image Se hecam. Ti kar jej kak ti paše.user posted image

clock-img

09.01.2010, 19:27

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

09.01.2010, 19:29

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Ja saj pri tej dieti opozarjajo da se je treba striktno držat, drugače izničiš učinek.user posted image

clock-img

09.01.2010, 19:30

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jaz sem se pa dane tak slabo celi dan počutla. Glava bolela pa slabo mi je bilo. sem vzela tableto ob 18-ih zdaj sem pa vredu. Da me je glava bolela še nekako mi gre ven, lahko je bilo zaradi nespanja ali pa vremena. Da pa mi je bilo slabo to pa mi ne gre v račun, zakaj.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

09.01.2010, 19:32

clock-img

rina22

pencil-img

3754

lyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem